Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor (A.J.O.F.M.) și Primăria Municipiului Oradea, Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Bihor, Hajdúböszörmény Város Önkormányzata, în calitate de parteneri, vă invită la târgul locurilor de muncă, organizat în cadrul inițiativelor locale de ocupare a forței de muncă, din cadrul proiectului “Improve employment in Bihor County, Oradea and Hajduboszormeny through the development of the local potential infrastructures” – “Îmbunătățirea ocupării forței de muncă în judetul Bihor, Oradea și in Hajduboszormeny prin dezvoltarea infrastructurilor cu potential local” cod ROHU-421, finanţat prin Programul Interreg V-A România-Ungaria 2014-2020.

Evenimentul se va desfășura în data de 8 iunie 2022, în intervalul orar 09:00 – 17:00, în cadrul Oradea ARENA (lângă AUCHAN).

Evenimentul se va desfășura pe holurile arenei, fiind amenajate standuri expoziționale în acest sens.

Participarea la acest eveniment este gratuită, iar numărul expozanților este limitat.

Proiectul ”Îmbunătățirea ocupării forței de muncă în judetul Bihor, Oradea și in Hajduboszormeny prin dezvoltarea infrastructurilor cu potential local cod ROHU-421” este cofinanțat prin Programul INTERREG V-A România – Ungaria.

Pentru informaţii suplimentare, puteți contacta AJOFM Bihor la numărul de telefon 0749090619 – dl. Lupaș Adrian, sau la adresa de email adrian.lupas.bh@anofm.gov.ro

Până la această dată, s-au înscris peste 35 de expozanţi, oferind peste 1.300 locuri de muncă vacante, alături de servicii de formare profesională şi consultanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.