Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a fost desemnat, ieri, 27 octombrie 2021, cel mai bun aeroport din Europa la categoria sub 5 milioane de pasageri anual, în cadrul celei de-a 17 a ediţii a Galei anuale ACI Europe Awards, desfășurată la Geneva.

Evenimentul a avut loc cu ocazia celui de-al 31-lea Congres şi Adunare Generală a Consiliului Internaţional al Aeroporturilor – regiunea Europa (ACI EUROPE), care a reunit lideri din industria transporturilor aeriene din 55 de ţări.

Premiul a fost acordat Aeroportului Internaţional Cluj pentru măsurile implementate în gestionarea activităţii pe tot parcursul crizei SARS-CoV-2 şi reconvertirea forţei de muncă pentru a se adapta la condiţiile pandemice, pentru redresarea rapidă a traficului de pasageri dar şi pentru eforturile aeroportului de a aduce noi rute şi companii aeriene, ceea ce a făcut ca Aeroportul Internaţional Cluj să aibă acum, mai multe rute decât înainte de pandemie.

Între timp, Primăria Oradea și Ryanair au anunțat suspendarea zborurilor către Bologna (Italia) pentru o lună, deocamdată, din lipsă de pasageri.

Articolul precedentÎncrederea românilor în Iohannis s-a prăbușit la 14%, Cîțu a coborât la 7%
Articolul următorIohannis, în voiaj la Piramide. Românii aflați în vacanță, dați la o parte ca să se pozeze echipa prezidențială