Două persoane, printre care şi un copil, au murit duminică dimineaţa într-un accident rutier care a avut loc în judeţul Bihor, iar alte cinci au fost rănite, în eveniment fiind implicate două autoturisme.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bihor, pompierii au fost anunţaţi duminică dimineaţa în legătură cu producerea unui grav accident rutier pe DN 19, în localitatea Biharia, eveniment în care au fost implicate şapte persoane aflate în două autoturisme.

“Pentru salvarea victimelor Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana a mobilizat de urgenţă la faţa locului patru echipaje de pompierimilitari, cu autospecială de descarcerare grea, autospeciala de transportvictime multiple, o ambulanţă tip B2 Smurd şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă precum şi echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. S-a solicitat, de asemenea, intervenţia elicopterului SMURD”, au anunţat reprezentanţii ISU Bihor.

În uma accidentului, două persoane şi-au pierdut viaţa.

“Din cele şapte victime, din nefericire două au decedat, una dintre acestea fiind minor, în cazul căruia au fost efectuate manevre de resuscitare însă fără rezultat. Altă victimă a rămas încarcerată impunându-se intervenţia pompierilor militari pentru evacuarea acesteia din autoturismul avariat. Aceasta se află în cod roşu medical, prezentând răni grave, alte două victime se află în cod galben medical cu diferite traumatisme şi alte două persoane au suferit răni uşoare”, a transmis sursa citată. (ziare.com)

Articolul precedentÎn România „educată”, când educația nu este o prioritate, nici nu merită să investești bani în ea
Articolul următorRomânii au cea mai ridicată rată a mortalității rutiere din Uniunea Europeană