Florin Vasile Cîţu nu este în război doar cu Ludovic Orban pentru șefia PNL. Declarațiile sale halucinante arată că el se „luptă” din răsputeri și cu bunul simț, dar mai ales cu realitatea „fantastică” – scrie printreranduri.net.

Subordonarea guvernării intereselor sale și a găștii de susținători, declarațiile care sfidează realitatea, modul autoritar în care a ajuns să guverneze chiar înainte să fi ajuns președinte de partid ne arată că Florin Vasile Cîţu nu e cu nimic mai bun decât Ludovic Orban.

Cîțu dovedește în fiecare zi că nu e o soluție de reformare pentru PNL și nici pentru statul român, nu este omul care va repune în drepturi competența și a adevărul. E doar mai tânăr decât Orban și se exprimă mai cool big time. În rest, Cîțu nu are nicio problemă să se folosească de resurse publice (să cumpere voturile primarilor PNL cu promisiunea unor alocări bugetare) și de oameni angajați la Guvern pentru a-și atinge interesul politic. Ceea ce a făcut nu este nici corect și nici legal.

Pe lângă faptul că a folosit fără jenă banii publici pentru războiul din PNL cu Ludovic Orban, premierul Cîțu ne minte în față când insinuează că n-a știut de punctajul cu antet guvernamental pentru campania sa.

Un șef de instituție publică, cu atât mai mult șeful Guvernului, trebuia să-l demit imediat pe subordonatul care și-a permis să folosească numele său și însemnele instituției fără știrea sa. Contrar acestei reacții, Cîțu caută scuze și încearcă mușamalizarea cazului. Este dovada că a comis o „faptă” penală pentru care Dragnea a făcut pușcărie!

Alegerea între Cîţu și Orban este o falsă alegere pentru activul PNL. Ambii vor fi președinți care vor duce partidul către același rezultat dezastruos: PNL va deveni și mai nefrecventabil, iar în timp, chiar detestabil.

Soluția redresării PNL după o guvernare eșuată nu poate veni decât de la o a treia candidatură. Problema peneliștilor este însă că nu au această a treia cale, salvatoare. Nici măcar Bolojan nu poate fi…

sursa: MEDIAFAX

(printreranduri.net)

Articolul precedentÎntr-o țară normală, Cîțu ar fi fost deja luat și el la întrebări de către DNA. Dar nu în țara asta…
Articolul următorO singură ”pregătire” pentru valul 4