PSD este astăzi garanția echilibrului și a responsabilității de care țara noastră are atâta nevoie și în viitor. Am guvernat responsabil în ultimii trei ani, iar premierul Marcel Ciolacu a asigurat stabilitatea guvernamentală.

PSD Bihor vine în fața bihorenilor cu un program de guvernare care are ca obiective principale asumate:

  • creșterea veniturilor și a puterii de cumpărare,
  • reindustrializarea,
  • finalizarea autostrăzilor,
  • șanse egale la educație și sănătate pentru toți,
  • protejarea tinerilor de consumul de droguri și
  • asigurarea de alimente românești de calitate.

Acestea sunt obiectivele majore pe care viitorii parlamentari PSD Bihor, aleși de dumneavoastră, le vor susține în Parlament, obiectivele pe baza cărora vom acorda votul nostru viitorului guvern și obiectivele pentru care vom lucra la nivel legislativ.

Vă invităm să cunoașteți candidații social-democrați care, pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, cer votul și încrederea dumneavoastră pentru ca împreună să câștigăm alegerile parlamentare din județul Bihor și să accelerăm dezvoltarea județului nostru.

Este o echipă dinamică și ambițioasă, formată din oameni pe care îi recomandă experiența, dar și realizările profesionale și este o echipă care va munci și va acționa în interesul bihorenilor.


Reprezentăm Bihorul în Senatul României!

Mohan Aurel (41 ani), profesor universitar în cadrul Facultății de Medicină și Farmacie din Oradea, medic primar în domeniul neurochirurgiei la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Bihor,  președinte PSD Bihor, locul 1 pe lista pentru Senat:

”Cu o echipă de profesioniști dedicați, care înțeleg nevoile comunității, vom putea aborda problemele oamenilor cu competență. Împreună, vrem să construim o comunitate în care fiecare bihorean care muncește onest are un salariu decent, o școală bună pentru copii și, dacă e nevoie, un spital unde să se facă bine, fără să cheltuiască o avere pe tratament și medicamente. Iar la bătrânețe, are garantată o pensie care să-i asigure un trai liniștit.

Aplicând politicile și măsurile PSD, avem cu adevărat oportunitatea ca, până la finalul anului 2029, să ajungem cu puterea de cumpărare a românilor la media Uniunii Europene, adică la un nivel de bunăstare comparabil cu cel de care se bucură europenii din statele mai dezvoltate.

Spre deosebire de alții care vorbesc mult, dar au făcut foarte puțin pentru oameni, prezența PSD la guvernare chiar reprezintă o garanție a creșterii veniturilor celor care muncesc sau au muncit o viață.

Iar pentru funcționarea democrației este foarte important ca aceștia să se simtă auziți și reprezentați. Tocmai de aceea ne luăm angajamentul de a reprezenta interesele bihorenilor în Parlament!

Avem credința că ne veți fi alături în perioada care urmează, iar pe 1 Decembrie ne vom putea bucura împreună de victoria obținută!

Va fi mai mult decât victoria PSD! Va fi victoria celor onești, a celor care muncesc cu seriozitate pentru a asigura un trai decent familiei lor, a celor care vor să-și nepoții crescând în România, a tuturor celor care vor un viitor mai bun aici, acasă. Puteți conta pe noi la București!”

2. Ghilea Gabriel (41 de ani), economist cu o vastă experiență în domeniul achizițiilor și managementului, în prezent ocupă funcția de subsecretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației:

”PSD sprijină capitalul autohton și IMM-urile, coloana vertebrală a economiei. Dezvoltarea capitalului autohton și a întreprinderilor mici și mijlocii, prin scheme de ajutor, granturi, garanții și fonduri europene este o prioritate pentru noi, mai ales în cazul companiilor românești care accesează domeniile de înaltă tehnologie și inovare.  Totodată, vom promova scăderea taxelor și a impozitului cu până la 5 puncte procentuale la salariile brute de sub 5.700 de lei, respectiv 8.500 de lei în 2029, regresiv și în funcție de numărul de copii.

Și pentru că economia națională se bazează pe accesul la resurse energetice ieftine și sustenabile, vom asigura energie și gaze ieftine prin creșterea producției și a ofertei.

Voi susține un Program de Investiții pentru creșterea producției prin retehnologizarea Unității 1 de la Cernavodă, celor două Centrale de la Mintia și Iernut, intrarea în exploatare a unor zăcăminte de gaze naturale prin Neptun Deep și Caragele, dar și finalizarea investițiilor în Reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă. Investiții în proiecte noi prin Romgaz și Nuclearelectrica”.

3. Polman Carmen (56 de ani), de profesie economist este director adjunct al Casei Județene de Pensii Bihor:

”În doar 3 ani, am crescut salariul minim cu peste 60%, de la 2.300 la 3.700 de lei, iar pensia medie s-a majorat cu peste 70%, de la 1.608 de lei în noiembrie 2021, la 2.792 de lei, după recalcularea de la 1 septembrie 2024.

De altfel, noua lege a pensiilor a adus nu doar mai multă echitatate în sistemul public de pensii, ceea ce a lipsit în trecut, dar și mai mulți bani pentru marea majoritate a pensionarilor.

În Bihor, au fost recalculate 126.761 de pensii, iar în cazul a 102.169 de beneficiari a rezultat un punctaj mai mare în urma recalculării, ceea ce înseamnă 80% din total. Doar iar în cazul a 24.592 pensionari sumele rezultate au fost mai mici decât cele aflate în plată, însă aceștia nu vor pierde nimic, urmând să primească aceeași sumă ca și până la intrarea în vigoare a noii legi.

Mai mult, începând cu 1 ianuarie 2025, pensiile vor fi majorate din nou, cu cel puțin 10,4%.

Această creștere este rezultatul aplicării noii legi a pensiilor, care introduce un mecanism predictibil de indexare anuală bazat pe rata inflației și creșterea salariului mediu brut.

PSD va asigura creșterea pensiei medii la 810 euro până la finalul anului 2029, iar pensia minimă va ajunge la 415 euro.”

4. Huniadi Carmen-Anca (41 de ani), conferențiar universitar, medic primar în obstetrică-ginecologie, specializată în reproducerea umană asistată:

”Conform datelor statistice, natalitatea a scăzut în anul 2023 la 7,1 nou născuți vii la mia de locuitori, cea mai scăzută valoare din 1930 încoace. În același timp, 1 din 6 cupluri se confruntă cu probleme de fertilitate iar prognosticul pe următorii 10 ani este sumbru. Declinul demografic al națiunii noastre nu este doar o problemă statistică, ci o realitate dureroasă care reflectă povestea fiecărei familii ce amână aducerea pe lume a unui copil. Realitatea este că România are tot mai puțini copii și, în același timp, mulți tineri aleg să plece în străinătate, ceea ce duce la o populație îmbătrânită și în scădere. Aceste tendințe afectează echilibrul demografic, dar și piața muncii, sistemele de pensii și sănătate și, implicit, stabilitatea economică.

O soluție imediată este să investim în politici care să sprijine familiile și să încurajeze creșterea natalității. Să facem acest lucru prin încurajarea programelor de sănătate pentru reproducerea umană asistată, dar și prin stimulente financiare, îmbunătățirea nivelului de educație populațional dar mai ales prin creșterea nivelului de trai, astfel încât familiile să aibă siguranța economică necesară pentru a crește copii într-un mediu sănătos și stabil.

Pe termen lung, este esențial să creăm un mediu propice pentru dezvoltarea tinerilor noștri, astfel încât aceștia să își dorească să rămână în țară”.

5. Avram Nicolae (50 de ani), cu o experiență de 24 de ani în învățământ, din care 14 în funcții de conducere, îndrumare și control profesor, este profesor titular la Colegiul Național “Mihai Eminescu” Oradea. În prezent ocupă funcția de inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Bihor.

”Modernizarea României în următorii 5 ani presupune rezolvarea problemei forței de muncă. Iar acest deziderat se poate realiza doar prin investiții masive în capitalul uman, adică prin acces egal și facil la educație de calitate.

În ultimii ani, PSD a demonstrat că se pot face progrese.

Am stopat criza din educație și am redat demnitatea profesorilor. Trebuie să continuăm pe acest drum și să continuăm dezvoltarea sistemului de educație centrat pe nevoile elevilor. Vrem acces echitabil la educație pentru toți copiii, șanse egale pentru copiii români!

Programele consistente finanțate din fonduri europene, PNRR și buget ar trebui să asigure concomitent reducerea la nivelul mediei europene în ceea ce privește abandonul școlar și reducerea șomajului în rândul tinerilor.

Avem peste 6 miliarde de euro la dispoziție pentru creșterea calității sistemului de educație prin investiții în pregătirea profesorilor, infrastructură și oferirea de mese calde, programe before și after-school, îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite și burse pentru peste 1 milion de copii și tineri beneficiari.

Cu toții vrem, tineri educați pentru un loc de muncă bine plătit, nu pentru o diplomă. Vrem tineri educați care să se bucure de viață și nu de droguri!”.

6. Venter Liciniu (54 de ani) – Medic, Manager general al Serviciului de Ambulanță Județean Bihor:

”Calea sigură pentru o Românie puternică înseamnă o Românie sănătoasă.

Egalitatea de șanse la sănătate pentru toți românii se poate realiza prin servicii medicale cât mai aproape de oameni.

În acest sens, vom continua dotarea cu aparatură și echipamente de ultimă ultimă generație, precum și modernizarea spitalelor din Bihor, dar și investiții majore în medicina de urgență.

În premieră, PSD va asigura și construcția unui spital nou – de Boli Infecțioase – în Oradea, primul spital construit de la zero în Bihor după 1989, ce va avea o capacitate de până la 326 de paturi, dispunând de facilități moderne, inclusiv săli pentru urgențe și educație medicală. Prin aceste îmbunătățiri vom asigura condiții mai bune de tratament pentru toți pacienții din zona noastră.

Nu în ultimul rând, parlamentarii PSD vor susține conducerea Facultății de Medicină și Farmacie din Oradea pentru implementarea în condiții optime a proiectului major, în valoare de 27 de milioane de euro, ce vizează reabilitarea clădirii principale a Facultății de Medicină și Farmacie din Oradea! Se vor asigura, astfel, condițiile necesare pentru desfășurarea în condiții optime a programelor de curs și practice a Facultății de Medicină și Farmacie, în concordanță cu standardele și cerințele secolului XXI”.


Echipa PSD pentru Camera Deputaților

1. Ene Corina (37 de ani), absolventă de Științe Juridice și Economice, cu o bogată experiență în domeniul insolvenței, în 2020 a fost aleasă primar al Comunei Căbești:

”Dacă în ultimii patru ani am muncit cu seriozitate pentru a construi un model de bună administraţie rurală, acum vreau să duc această muncă la un nivel mai mare, care să se concretizeze printr-un sprijin mai larg, mai consistent pentru tot judeţul nostru.

Îmi propun ca viitor deputat să sprijin comunităţile locale spre atragerea mai multor fonduri din surse europene şi guvernamentale pentru comunităţile lor, să fie deschişi faţă de investiţii care pot creşte nivelul de trai in mediul rural.

Creșterea nivelului de trai în zona rurală presupune o infrastructură normală pentru anul în care ne aflăm (acces rutier, utilităţi moderne), o şcoală modernă şi acces la cultură pentru copii, tineri şi seniori, servicii publice pe masura nevoilor oamenilor, pe scurt echilibrarea decalajului între ceea ce oferă zona urbană și ce oferă la acest moment zona rurală. Doar aşa satul românesc va deveni mai atractiv pentru tineri și pentru investitori şi va fi o alternativă mai sănătoasă și mai frumoasă de a ne duce viața într-o astfel de comunitate”.

2. Mang Ioan (66 de ani), profesor universitar în domeniul Tehnologiei Informației, în prezent deputat în Parlamentul României, vicepreședinte al Comisiei pentru Industrii și Servicii:

”Un nivel de trai mai bun pentru români nu se poate obține fără o economie competitivă. Și o economie performantă este aceea care are o bază industrială puternică, bazată pe investiții și inovare.

Investiții mari înseamnă și locuri de muncă mai multe și mai bine plătite. Reindustrializarea României este o prioritate centrală în programul de guvernare al PSD pentru că a venit momentul pentru a dezvolta industria națională!

Propunem Reindustrializarea României, prin patriotism economic și productivism. Adică Producție, Investiții și Locuri de muncă stabile și bine plătite aici, în Bihor și în Oradea. Viziunea noastră este că trebuie să producem mai mult și de calitate din ceea ce avem nevoie și să exportăm surplusul, asigurând o dezvoltare sănătoasă și durabilă”.

 3. Cozma Felix (44 de ani), politolog și economist, în prezent secretar executiv al organizației PSD Bihor și președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici:

”Suținem creșterea veniturilor românilor prin dezvoltarea competențelor profesionale. În următorii ani, statele care au tehnicieni cu un grad ridicat de calificare vor fi avantajate în competiția economică.

Tocmai de aceea, vom introduce un sistem de vouchere de până la 800 de euro pentru cei care doresc să obțină noi calificări în meseriile de interes pentru investitori.

Simultan, guvernul PSD va lansa un Program de 1 miliard de euro pentru finanțarea învățământului dual profesional și tehnic. Astfel, vom crește ocuparea în rândul tinerilor, vom avea locuri de muncă mai bine plătite și vom deveni atractivi pentru investitorii care caută forță de muncă înalt calificată”.

 4. Békési Csaba (44 de ani), economist și sociolog, lector universitar în cadrul Universității din Oradea și de 11 ani directorul Agenției Județene pentru Ocuparea  Forței de Muncă Bihor:

”Un loc de muncă este cea mai bună măsură de protecție socială activă. Cred în soluții precum scheme de ajutor de stat pentru mobilitatea forței de muncă, prin construcția de locuințe de serviciu și compensarea cheltuielilor cu forța de muncă și o schemă de ajutor pentru zonele cu șomaj ridicat.

De asemenea, prin măsurile de sprijin, de creștere a veniturilor și de protejare a puterii de cumpărare, vom reduce numărul celor aflați în deprivare materială severă, la nivel național, cu cel puțin 1,9 milioane de persoane, în următorii 5 ani. Până la finalul anului 2029 putem ajunge cu salariul mediu brut la 2.600 de euro pe lună și la un salariu minim brut de 1.300 de euro pe lună, prin mecanismul salariului minim european. În următorii 5 ani vom ajunge și la cel puțin 1,5 milioane de contracte de muncă cu o valoare netă de peste 1.500 de euro pe lună.

Sunt ținte realiste, iar PSD a dovedit că poate produce rezultate concrete în domeniul ocupării. De asemenea, voi susține investiții masive în infrastructura din zonele sărace ale județului nostru, pentru a genera noi oportunități economice, astfel încât toți bihorenii să aibă acces la locuri de muncă bine plătite și la servicii de calitate în educație și sănătate, indiferent de locul în care trăiesc”.

5. Negrea Adrian (40 de ani), lector universitar în cadrul Facultății de Științe Economice a Universității din Oradea:

”Pentru a avea o economie puternică, bazată pe producție, România trebuie să devină hub regional de Cercetare și Inovare până în 2030.

Propunerile de programe pentru a îndeplini acest obiectiv pleacă de la dezvoltarea unei Agenții de Inovare care să acorde granturi IMM-urilor care dezvoltă inovație și facilități fiscale pentru acestea, precum creșterea deducerii cheltuielilor de cercetare din impozitul pe profit, acordarea unui credit fiscal pentru companiile care investesc în cercetare, garanții guvernamentale, pentru credite de cercetare, dar și stimulente pentru formarea profesională.

Investițiile strategice în cercetare și inovare sunt și ele esențiale, mai ales în domenii precum inteligența artificială, securitatea cibernetică, tehnologiile cuantice, fizica laserilor, plasmei și radiației, adaptarea la schimbările climatice, tranziția verde și digitală sau genomică. PSD susținere proiecte strategice precum ELI-NP, DANUBIUS-RI, ALFRED sau programele HUB Român de Hidrogen și Noi Tehnologii, Platforma Națională de Tehnologii și Semiconductori, HUB Român de Inteligență Artificială, dar și inițierea de noi proiecte mari în parteneriat cu statele membre UE sau SUA”.

6. Negrini Sever-Cornelius (40 de ani), medic, director medical al Serviciului de Ambulanță Județean Bihor:

Accesul neîngrădit, inclusiv în mediul rural și în zonele defavorizate, la medicamente, inclusiv la cele compensate și gratuite este prioritatea PSD în domeniul Sănătății.

Creșterea accesului pacienților la medicamente ieftine este esențială, la fel cum este și introducerea în compensare a medicamentelor noi, inovative. PSD încurajează deschiderea de farmacii în mediul rural și în zonele defavorizate, inclusiv în centrele medicale comunitare. Oficine farmaceutice mobile în zone izolate sau proiecte precum “caravana” farmaciilor, prin cooptarea marilor lanțuri farmaceutice prezente într-un anumit areal pot constitui și ele soluții pentru a rezolva problema accesului pacienților la medicamente. De asemenea, modernizarea și dotarea cabinetelor de medicină de familie din Bihor va contribuie, de asemenea, la creșterea calității serviciilor medicale oferite pacienților.

Prin PNRR, în județul nostru 106 de astfel cabinete de medicină de familie vor fi reabilitate și dotate în următorii ani, prin acest program, valoarea totală a investițiilor ridicându-se la aproape 32 milioane lei”.

 7. David Sergiu-Octavian (31 de ani), politolog, președintele Tineretului Social Democrat Bihor (TSD), consilier județean de trei mandate la Consiliul Județean Bihor:

”Schimbările  climatice, accesul la educație, locurile de muncă bine plătite, lupta împotriva inegalităților sociale, digitalizarea sau securitatea României în actualul context geopolitic regional și global sunt subiecte de interes în rândul generației tinere, iar reprezentarea tinerilor asigură că aceste priorități sunt abordate și incluse legsilație și în politicile publice.

Vom continua ferm politica externă orientată către creșterea profilului României în interiorul UE și NATO, precum și către parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii.

Am pregătit și vom implementa măsuri pentru asigurarea unui climat de normalitate pentru întreaga noastră societate, în care fiecare tânăr să își poată gândi viitorul în pace și prosperitate, având încredere că Armata Română este perfect echipată și pregătită pentru a-l apăra și proteja. Obiectivul principal al PSD este să ținem România cât mai departe de război.

Vom continua alocarea a 2,5% din PIB pentru apărare și vom dezvolta capabilitățile de apărare, atât din punct de vedere al industriei, cât și al dotării Armatei și investiției în resursa umană, pentru a crea un profil de descurajare a agresorilor. Ne vom coordona cu toți aliații noștri din NATO și UE pentru menținerea securității și păcii în regiunea noastră”.

 8. Popa Florin-Viorel (48 de ani), absolvent al specializării ”Management în sport”, mic întrerprinzător din Valea lui Mihai:

Am început și vom continua să susținem sportul de performanță, care ne-a făcut de atâtea ori să fim mândri că suntem români.

Investițiile accelerate în centrele de copii și juniori, în infrastructura sportivă și o plată corectă pentru sacrificiul sportivilor noștri pot aduce România în Topul primelor 10 țări la nivel mondial din punctul de vedere al performanțelor sportive.

Pe de altă parte, vedem modernizarea României în următorii 5 ani și prin revitalizarea și consolidarea identității noastre culturale și spirituale. Trebuie să transmitem generațiilor viitoare specificul nostru național, credința, cultura, obiceiurile și tradițiile noastre autentice”.

9. Moțoc-Chivari Elena (47 de ani), profesor de limba și literatura română și franceză la Colegiul Național ”Iosif Vulcan” dinOradea:

”Ne propunem modernizarea continuă a curriculumului școlar și adaptarea acestuia la nevoile pieței muncii, pentru promovarea disciplinelor STEM- Știință, Tehnologie, Inginerie, Matematică, dar și stimularea creativității și a gândirii critice în sistemul de educație.

Am susținut și voi milita în continuare pentru stimularea centrelor de excelență în educație, pentru copiii cu potențial academic ridicat și pentru olimpici. În același timp, trebuie să sprijinim și elevii vulnerabili: cu risc ridicat de abandon școlar din rândul grupurilor dezavantajate și grad ridicat de marginalizare sau subreprezentate – persoane cu cerințe educaționale speciale, absolvenți de liceu din mediul rural, persoane aparținând minorității romă, etc..

Nu în ultimul rând, reducerea consumului de droguri și alcool, reducerea numărului de mame minore sau al elevilor supraponderali sunt și ele problemele reale ale tinerei generații ce pot fi remediate prin educația din școală, în parteneriat cu sistemul medical, societatea civilă și familie. Totodată, pentru pregătirea tinerilor pentru viața de adult sunt esențiale educația financiară, educația pentru sănătate sau mediu. Consilierea psihologică și în carieră sunt la fel de importante”.

10. Gligor Claudiu (49 de ani), inginer, director al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare Bihor:

”Cu potențialul agricol, România ar putea hrăni o populație dublă. Cu toate acestea, avem deficit la produse agroalimentare de peste 1 miliard de euro, exportăm materii prime agricole și importăm alimente.

Alocarea a peste 20 de miliarde de euro în următorii 5 ani, din fonduri europene și ajutoare de stat, pentru sprijinirea fermierilor români, ar trebui să conducă la egalizarea subvențiilor primite de fermierii români cu cele ale fermierilor europeni și la alimente românești de calitate pe masa românilor.

Vom reuși creșterea producției agricole românești și implicit mai multă hrană sănătoasă prin modernizarea sistemelor de irigații, investiții în producerea de energie verde în ferme, precum și printr-un program subvenționat de stat privind stimularea asocierii producătorilor locali”.

11. Cacuci Florin Ciprian (39 de ani), inginer, inspector de trafic rutier, coordonator județean  Inspectoratul pentru Controlul în Transportul Rutier:

Dacă ar trebui să dăm un nume sugestiv guvernului pe care îl conduce Marcel Ciolacu, i-am putea  spune simplu Guvernul Investițiilor. PSD a susținut întotdeauna dezvoltarea infrastructurii rutiere în județul Bihor și vom face și de acum înainte.

Dovadă stau miliardele care s-au investit în județ în acest scop și proiectele deja finalizate de guvernările PSD precum modernizarea DN 76 Oradea – Vârfuri – Deva; DN 79 Oradea – Arad; DN 19E Biharia – Marghita (finalizat în 2019-2020); DN 19B Săcueni-Marghita, Centura orașului Săcueni; tronsonul de autostradă A3 ”Transilvania” Biharia – Vama Borș II; drumul legătură Oradea – Biharia/Autostrada Transilvania, dar și investițiile aflate astăzi în execuție:  DN 19 B Marghita – Suplacu de Barcău, DN 1 P Uileacu de Criș – Brusturi – DN 19E, tronsoanele între Suplacu de Barcău și Chiribiș și Chiribiș – Biharia din Autostrada A3 ”Transilvania, Drumul Expres Oradea – Arad, cu o lungime de 120 km ce face parte din Via Carpatia, o șosea strategică ce leagă Marea Baltică, Marea Neagră și Marea Egee, cel mai scurt traseu din Nordul în Sudul Europei”.

12. Ruse Anca (43 de ani), de profesie psiholog, în prezent director general al unei societăți private din domeniul construcțiilor:

PSD va sprijini participarea companiilor din Bihor la reconstrucția Ucrainei, ca parte a unui program de sprijin de 200 milioane de euro, scheme de ajutor de stat și garanții pentru credite de investiții pentru sectoarele și companiile românești care participă la reconstrucția țării vecine, generând efecte de multiplicare pozitive pentru economia românească.

Domeniile prioritare vor fi construcțiile, materiale de construcții, sectorul de servicii, de la refacerea infrastructurii de energie electrică până la reconstrucția fabricilor. România a sprijinit Ucraina încă de la începutul războiului, astfel că trebuie să ne asigurăm că suntem în prima linie și în procesul ei de reconstrucție, o oportunitate de business extraordinară pentru toți antreprenorii.

De asemenea, susținem dezvoltarea proiectelor de energie alternativă la nivelul județului nostru. Acestea vor aduce comunităților locale multiple avantaje: reducerea emisiilor cu efect de seră, îmbunătățirea calității aerului, costuri reduse pe termen lung, crearea de locuri de muncă și stimularea economiei, securitate energetică și nu în ultimul rând inovație și dezvoltare tehnologică.

O grijă deosebită trebuie să acordăm dezvoltării infrastructurii turistice, conservării și revitalizării patrimoniului natural și cultural al județului nostru prin accesarea de fonduri europene și programe guvernamentale”.


(articol susținut de PSD Bihor)

Articolul precedentCe se întâmplă în corpul tău dacă iei antibiotice la o răceală banală. Explicația unui biolog
Articolul următorBihoreanul Florian Bodog, desemnat lider al grupului parlamentarilor PSD din Senatul României