Premierul Ludovic Orban a fost fotografiat, ieri, în timp ce fuma cu masca de protecție sub bărbie. Fotografia a fost publicată pe Facebook de jurnalista Floriana Jucan și a devenit în scurt timp virală.

Nu este pentru prima dată când Ludovic Orban apare în presă și în social media în ipostaze care l-au pus într-o situație jenantă. Chiar de ziua sa, premierul a fost surprins în timp ce fuma și consuma alcool alături de mai mulți colegi din Guvern și din PNL, chiar într-un birou din Guvern.

Ulterior, în momentul redeschiderii teraselor, Orban a ieșit alături de colegi și consilieri la terasele din Centrul Vechi din București, acolo unde a fost surprins în timp ce bea bere.

De această dată, Ludovic Orban a fost fotografiat în timp ce fuma, având masca de protecție sub bărbie.

“Poartă mască de protecție corect!

Îți poate salva viața. Ai grijă să îți dezinfectezi mâinile înainte să o atingi. Pune partea colorată în exterior. Fixeaz-o cu ajutorul firelor elastice trecute prin spatele urechilor. Poziționeaz-o încât să acopere atât nasul cât și gura. Identifică latura cu fir metalic și pliaz-o pe forma nasului. Îndepărteaz-o trăgând de elasticul din spatele urechilor. Arunc-o la un coș de gunoi cu capac. Spală-ți mâinile după ce ai aruncat-o. Poartă mască. Arată că îți pasă”, a scris jurnalista în postarea de pe Facebook. (sursa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.