Premierul Ludovic Orban a fost fotografiat, ieri, în timp ce fuma cu masca de protecție sub bărbie. Fotografia a fost publicată pe Facebook de jurnalista Floriana Jucan și a devenit în scurt timp virală.

Nu este pentru prima dată când Ludovic Orban apare în presă și în social media în ipostaze care l-au pus într-o situație jenantă. Chiar de ziua sa, premierul a fost surprins în timp ce fuma și consuma alcool alături de mai mulți colegi din Guvern și din PNL, chiar într-un birou din Guvern.

Ulterior, în momentul redeschiderii teraselor, Orban a ieșit alături de colegi și consilieri la terasele din Centrul Vechi din București, acolo unde a fost surprins în timp ce bea bere.

De această dată, Ludovic Orban a fost fotografiat în timp ce fuma, având masca de protecție sub bărbie.

“Poartă mască de protecție corect!

Îți poate salva viața. Ai grijă să îți dezinfectezi mâinile înainte să o atingi. Pune partea colorată în exterior. Fixeaz-o cu ajutorul firelor elastice trecute prin spatele urechilor. Poziționeaz-o încât să acopere atât nasul cât și gura. Identifică latura cu fir metalic și pliaz-o pe forma nasului. Îndepărteaz-o trăgând de elasticul din spatele urechilor. Arunc-o la un coș de gunoi cu capac. Spală-ți mâinile după ce ai aruncat-o. Poartă mască. Arată că îți pasă”, a scris jurnalista în postarea de pe Facebook. (sursa)

Articolul precedentPSD, plângere penală pentru racolarea de primari prin șantaj de către PNL
Articolul următorMii de antreprenori, ocoliți de Guvernul PNL cu banii de decont, la rectificarea de buget