Dragi bihoreni, sper că fiecare dintre dumneavoastră reușește să se bucure de aceste zile, în care poate că mulți își mai trag un pic sufletul de la munca de fiecare zi și sper că fiecare dintre dumneavoastră sărbătorește Ziua Națională alături de copii, de familie, de prieteni. – a scris astăzi deputatul bihorean Ioan Mang, într-o postare publicată pe Facebook.

Îmi doresc, de asemenea, scrie Ioan Mang, în momente de motivată mândrie și bucurie națională, să ne amintim și de semenii noștri aflați în suferință, sau împovărați de griji. Unirea, cred eu, asta înseamnă: gândul bun către fiecare dintre semenii noștri.

Astăzi ne gândim nu doar la patrioții bihoreni și din tot Ardealul care, în ciuda unor pericole imense, s-au adunat la Alba Iulia în 1918, dar și de tot drumul pe care neamul nostru și țara noastră l-au străbătut de atunci, de toate sacrificiile care au urmat, dar și de toate speranțele și realizările înfăptuite de români, de noi toți, împreună.

Iar acest drum al românilor ne dă speranță dar și voință pentru tot ce vine înaintea noastră, pentru un viitor mai bun pentru copii și nepoții noștri. Avem toate motivele să fim mândri de noi și avem toate motivele să credem în viitor pentru că am dovedit, chiar și atunci când istoria părea să fie împotriva noastră, că nu există niciun proiect național pe care românii să și-l dorească și să nu îl poată realiza dacă sunt și rămân uniți!

Vă doresc tuturor, din tot sufletul, la mulți ani cu sănătate! – a mai scris președintele PSD Bihor. (sursa)

Articolul precedentLa mulţi ani, România! Cum stăm la 1 decembrie 2022 în 104 indicatori: pe locul 1 în UE la porumb şi floarea-soarelui, la internet şi învăţarea de limbi străine în şcoli
Articolul următor1 Decembrie, departe de casă. Poveste dintr-un oraș pescăresc din inima Angliei (VIDEO)