Așa cum scriam și la finalul lunii trecute, casa de om gospodar se vede încă din stradă. Nu este cazul, din nefericire, la Aeroportul din Oradea, care își spune și Internațional. Dincolo de problemele legate de lipsa pasagerilor sau a unei oferte comparabile cu cele de la Cluj-Napoca, Timișoara, sau Debrecen, pare că mai marilor Aeroportului, aici incluzând, desigur, și mai marii din Primăria Oradea și din Consiliul Județean Bihor, pur și simplu nu le pasă de modul în care pasagerii îl percep. Sau îi percep!…

Altfel, cum se explică buruienile care l-au năpădit? Totul, sau aproape totul pare mai degrabă un ghiveci și la propriu și la figurat! Păpădii, pir, scaieți, cu asta sunt întâmpinați puținii pasageri care zboară de la Oradea. O fi bine, doamnelor și domnilor?

Poate că persoanelor care îl conduc, pe bani buni și persoanelor care i-au numit, le place și li se pare normal să lucreze într-un astfel de mediu. Pentru un aeroport cu ambiții internaționale, însă, suntem abia la nivelul de coteț – ne scrie o cititoare.

De curând cititoarea BihorNews.ro ne-a transmis noi dovezi ale incompetenței cu care este administrat Aeroportul din Oradea, de data aceasta la interior.

Doamna ne scrie și că, după știința domniei sale, există o singură angajată care se ocupă de curățenia celor două terminale, UNA! Asta în vreme ce orice alt aeroport colaborează cu firme de specialitate care asigură curățenia coridoarelor, a toaletelor și a tuturor spațiilor din locația respectivă DE MAI MULTE ORI PE ZI! Cum ar putea un singur angajat să facă asta?

Desigur, nu o face. Iată noi dovezi de incompetență din partea celor care au promis că odată ce le va ajunge pe mână, vor face ei aeroport din… aeroportul orădean. Și au făcut talmeș balmeș și ne-au făcut și ne fac de rușinea lumii. Și cea puțină care zboară de la Oradea.

Ce să mai vorbim despre fațadă, despre geamurile pe care doar ploaia le mai udă, întinzând și mai mult mâzga…

Articolul precedentCât ar putea câștiga românii după introducerea salariului minim european. Valoarea va fi diferită de la un stat la altul
Articolul următorIoan Mang: Nu ne putem permite să rămânem la nivelul de furnizori de materie primă și de importatori de produse scumpe