Potrivit unui sondaj Avangarde privind percepțiile publice asupra actualei guvernări realizat în perioada 9-19 iulie 2021 pe un eșantion de 903 de persoane, 62% dintre respondenți au apreciat că România se îndreaptă într-o direcție greșită, în timp ce 22% au răspuns că ţara are o direcție bună.

Referitor la necesitatea campaniei de vaccinare, 46% dintre respondenți au spus că este necesară, 36% au răspuns că nu este necesară, în timp ce 4% au apreciat că este necesară doar pentru cei care au vârste de peste 55 de ani.

Întrebați apoi care este principala problemă a țarii pe care Guvernul ar trebui să o rezolve, 17% au indicat sistemul sanitar, 13% economia, 12% infrastructura rutieră, 8% educaţia, 7% pensiile, 6% locurile de muncă, 4% agricultura, 3% alocaţiile

Întrebați, de asemenea dacă se așteaptă ca în toamnă România să fie lovită de un val 4 al pandemiei COVID-19, 28% au răspuns pozitiv, 32% au răspuns că nu se așteaptă la un nou val. (sursa)

Articolul precedentÎn guvernarea PNL-USR a crescut numărul celor cu pensii speciale
Articolul următorFranța ia bani de pe englezi pentru a-și păzi PROPRIILE granițe! Poate așteaptă să le dăm și noi ceva ca să ne lase în Schengen?…