Românii vor avea mai multe zile libere legale de Crăciun şi de Revelion, conform listei oficiale publicată de Guvernul României.

Zilele libere oficiale de Crăciun şi Revelion. Veste excelentă pentru români cu o lună înainte de sărbătorile de iarnă: în acest an vor avea mai multe zile libere legale cu ocazia Crăciunului și Revelionului.

Pentru că multe sărbători au date fixe, numărul zilelor libere diferă de la un an la altul. Pe lista liberelor legale sunt incluse prima și a doua zi de Crăciun. Pentru că anul acesta Crăciunul, sărbătoare cu dată fixă, 25 decembrie, cade într-o zi de duminică, care este deja liberă, angajații vor avea totuși o zi liberă în plus, pe lângă ziua de 26 decembrie, a doua de Crăciun!

Pentru Revelion, 1 și 2 ianuarie sunt declarate zile libere legale, însă, la fel ca în cazul Crăciunului, prima zi din Anul Nou pică într-o duminică. Având în vedere că 2 ianuarie este într-o luni, românii vor primi şi de această dată, de la Guvernul României, o zi liberă în plus! (sursa)

Articolul precedentVreme urâtă și frig în cea mai mare parte a țării. Temperaturile nu vor depăși 10 grade Celsius
Articolul următorUna din cinci mașini second-hand vândute în România are kilometrajul modificat. Câți proprietari ascund că au fost avariate ANALIZĂ