Marți, 4 iunie, avem tot vreme instabilă. O să plouă în special în jumătatea nordică a țării, dar apar ceva averse și în sud. Maximele pleacă de la 22…23 de grade în nord-vest și ajung la 31…32 de grade în sud-estul României.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș atmosfera devine instabilă și apar averse zdravene, cu tunete, fulgere și vânt puternic. Sunt și condiții de grindină, iar maximele se opresc la 27….28 de grade.

În vestul României o să plouă în mai multe reprize și se pot strânge cantități mari de apă, chiar și 50…60 de litri pe metru pătrat. Se vor produce și vijelii, iar în Dealurile de Vest se vor înregistra temperaturi mai modeste, în jur de 23 de grade.

În Transilvania avem o dimineață rece în depresiuni. Atmosfera se încălzește după orele prânzului, iar în vestul provincie se ating 29 de grade. Se înnorează din când în când. Apar averse abundente, cu descărcări electrice și rafale puternice de vânt.

Vreme schimbătoare în București

În București avem vreme schimbătoare, înnorări și câteva reprize de ploaie, în special după orele amiezii. Maxima, în scădere fata de ziua trecută, se oprește la 29 de grade. Urmează o noapte liniștită, cu o minima de 17 grade.

Cum va fi vremea la munte

În schimb, pe litoral avem o zi însorită și o amiază caldă, cu 28…29 de grade prin stațiuni. Apa marii are cel mult 20 de grade. Pe seară și la noapte apar ceva condiții de ploaie și aici. (sursa)

Articolul precedentGândul: Prefectul de Bihor, omul lui Bolojan, era în tinerețe FALSIFICATOR de legitimații de student, pentru decontări la transport. Instanța l-a condamnat
Articolul următorCâți străini muncesc în România, țările din care provin și domeniile în care lucrează. Numărul imigranților a explodat în ultimii 5 ani. Care este situația în Bihor