Vreme instabilă și averse zdravene în vestul, în sudul și în centrul țării. Ploile apar sporadic și în celelalte regiuni, iar maximele pornesc de la 19-20 de grade în Transilvania și pe litoral și ajung la 28 de grade în Moldova, pe la Iași.


În nordul Transilvaniei și în Maramureș avem o zi tare neplăcută, cu ploi torențiale, care pot aduce peste 40 de litri de apă pe metru pătrat. Vor fi și tunete, fulgere, condiții de grindină. Ieri au fost 27 de grade. Astăzi maximele se opresc pe la 20-23 de grade.

În vestul țării atmosfera se mai liniștește în Banat, pe unde o să fie destul de cald. Se vor atinge 26-27 grade. În rest apar alte averse, unele destul de consistente și se face un pic mai răcoare decât ieri.

În Transilvania temperaturile scad față de ziua trecută. O să plouă destul de mult în vestul provinciei și la munte. În rest găsim vreme mai bună, soare, înnorări, poate și o ploaie de scurtă durată.

Vremea la munte

La munte se face mai răcoare decât ieri. Vor fi mai multe perioade cu ploi zgomotoase, destul de abundente, în special în masivele vestice. O să cadă și grindina, iar cantitățile de apă pot depăși 40 de litri pe metru pătrat.

sursa: Pro TV

Articolul precedentOPINII. Singurul lucru pe care l-a adus Iohannis în politica românească a fost nimicul suprem, forma complet lipsită de emoții și de fond, inutilitatea promovată ca interes național, stupizenia cu ștaif ridicată la rang de rafinament suprem
Articolul următorInfracțiuni cu arme de foc în spirală, bande de migranți și violență. Suedia devine polul criminalității din Europa!