Temperaturile rămân foarte ridicate în următoarele zile în România în ciuda faptului că am trecut deja de jumătatea lunii septembrie, iar maximele vor fi cuprinse între 28 și 30 de grade Celsius.

Luni, 18 septembrie, se anunță vreme frumoasă în toată țara, dar mai ales în vest, nord și centru. Totuși, în zona montană pot exista înnorări și ploi trecătoare. În schimb, vântul se va înteți în sudul Banatului, nordul Moldovei dar și în Dobrogea.

În București va fi soare, cu vânt domol și temperaturi maxime de 28 de grade.

La munte temperaturile continuă să crească, iar atmosfera va fi plăcută. Ploile pot să vină doar sporadic iar vântul va sufla mai tare în Munții Banatului și în Carpații Meridionali pe unde vor fi rafale de peste 65 de km/h.

Pe litoral va fi o zi potrivită pentru plajă, cu soare și foarte puțini nori, însă vântul va fi mai insistent. Temperaturile maxime se vor situa între 23 și 25 de grade, iar apa mării va avea în jur de 23 de grade.

Marți, 19 septembrie, în Maramureș, Crișana, Banat, Transilvania, Oltenia și nordul Moldovei revin ploile iar în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități însemnate de apă. În restul țării vor fi momente însorite iar vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor. (sursa)

Articolul precedentInconștiență pe străzile din Bihor. Un bărbat fără permis s-a urcat la volan băut, provocând un accident
Articolul următorNouă emisiune de titluri de stat FIDELIS. Donatorii de sânge primesc cea mai mare dobândă