National Health Service (NHS) din Marea Britanie l-a carantinat pe antrenorul de tenis Darren Cahill, deși acesta este vaccinat și fusese testat negativ de vreo patru ori în ultimele opt zile – scrie printreranduri.net.

Sunt în autoizolare de luni, după ce NHS Track&Trace a considerat întreg zborul nostru din 21 iunie către Marea Britanie ca fiind cazuri de contact direct cu o persoană care a fost testată pozitiv câteva zile mai târziu. Patru teste negative în ultimele opt zile şi vaccinat cu schema completă înseamnă zero. Total dezamăgit”, a scris Cahill pe Twitter (30 iunie).

Așadar, vaccinarea completă nu oferă nicio garanție? Adică, vaccinat fiind poți lua virusul și îl poți transmite mai departe? Vaccinat fiind ajungi în carantină?

Și atunci intervine întrebarea logică: ce sens mai are certificatul verde (care oficial nu poate fi numit pașaport pentru că în continuare UE se scaldă în minciună)? Ce rost mai are un document atât de des invocat de „autorități” pentru a călători în siguranță în Europa, dar care, iată, oferă zero siguranță?

Pe bună dreptate, oamenii devin reticenți în fața acestui „proiect” european. Pe bună dreptate, campania de convingere a populației a ajuns un eșec major. Oamenii nu se mai înghesuie să se „imunizeze”, când nu au nicio garanție că vaccinul le asigură imunitate sau măcar libertate de circulație. Iar „autoritățile” britanice tocmai au confirmat că vaccinul nu asigură, de fapt, nimic! Zippo, cum a spus Cahill. Adică Zero! (printreranduri.net)

Articolul precedentÎn ultimul an, guvernarea de dreapta a readus în starea de sărăcie extremă 120.000 de români
Articolul următorSindicatele solicită ministrului Sănătăţii să revină asupra deciziei ca personalul medical să plătească testul COVID-19 din banii proprii ca să meargă la lucru!