Nicio surpriză! În şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului, de ieri, a fost luată decizia schimbării lui Alin Nica din funcţia de preşedinte al PNL Timiş. În locul lui a fost votat ca preşedinte interimar Vasile Blaga. De asemenea BPN a validat decizia luată de coaliţie, respectiv candidaţi comuni PSD-PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean şi Primăria Timişoara. Marea surpriză este, însă, numirea lui Cristian Buşoi preşedinte interimar al PNL Timişoara.


Ino Ardelean: Ultima speranţă a lui Alin Nica s-a năruit precum un castel de nisip. Conducerea PNL întrunită într-o şedinţă a Biroului Permanent Naţional a decis să valideze ceea ce se stabilise în comisia de nergociere a coaliţiei, respectiv  candidaţi comuni PSD-PNL la alegerile locale pentru preşedinţia Consiliului Judeţean şi Primăria Timişoara. Mai exact, Alfred Simonis va candida pentru şefia CJ Timiş, iar Nicolae Robu pentru funcţia de primar al Timişoarei.

De asemenea, BPN a decis schimbarea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte al PNL Timiş. De menţionat că Nica este şi vicepreşedinte la nivel naţional. A fost votat ca şef interimar europarlamentarul Vasile Blaga, care a primit 60 de voturi pentru, 4 contra, 3 voturi fiind anulate.

Dar marea surpriză a fost alta. Făcându-i-se pe plac lui Nicolae Robu, a fost schimbat şi Cosmin Tabără din funcţia de preşedinte al PNL Timişoara. El a fost înlocuit, tot ca interimar, cu europarlamentarul Cristian Buşoi. Firmele protejate de Buşoi au avut în trecut contracte cu Primăria Timişoara condusă de Robu.

Atât Blaga, cât şi Buşoi nu mai sunt pe lista de europarlamentare, astfel încât aproape sigur vor dori să fie pe lista de Timiş la parlamentare.

sursa – debanat.ro

Articolul precedentPoate ne explică cineva ce sens face să zbori de la Oradea la Varșovia… Pe bani plătiți din buzunarele tuturor bihorenilor! / Din Satu Mare se zboară spre Londra!…
Articolul următorVânt puternic și ploi până vineri seară. În ce regiuni au anunțat meteorologii cod galben