Reprezentanții Partidului Social Democrat au postat un mesaj pe o rețea socială prin care doresc să facă public un ”tun al guvernului PNL din timpul stării de urgență”.

”Un guvern care pune interesele sale electorale mai presus de siguranța și sănătatea cetățenilor săi trebuie să plece!”, scriu reprezentanții PSD pe o rețea socială. 

Potrivit unui raport al Curții de Conturi, aceștia spun că unul dintre ”tunurile PNL din starea de urgență privește 550 de ventilatoare nelivrate adică un prejudiciu de 4 milioane de euro”. 

PSD: ”Au folosit starea de urgență pentru a da tunuri din banii românilor”

În urmă cu doar o zi, reprezentanții Partidului Social Democrat îi acuzau pe guvernanții PNL că ”au folosit starea de urgență pentru a da tunuri din banii românilor”.

”România are nevoie de soluții clare și eficiente, nu de oameni care sunt cu gândul doar la furat și la distrus!

După 9 luni de guvernare PNL, România este într-o criză profundă: sanitară, economică și socială.

Au folosit starea de urgență pentru a da tunuri din banii românilor, au abuzat de putere pentru a-și pune pilele și rudele în funcții, au încălcat legi după legi pentru a aduce bunăstare pentru firmele de casă și austeritate pentru toți ceilalți.

Au provocat haos și dezastru. Trebuie să plece!

Atacul la CCR este doar un tertip ca să mai stea câteva zile în plus la Palatul Victoria! De ce le e frică nu vor scăpa!”, scriu reprezentanții PSD pe o rețea socială. (sursa)

Articolul precedentLa mai bine de 3 luni de când s-a dat legea pentru măști, Ludovic Orban spune că NU știe când o să vină
Articolul următor”Gripa ușoară” a lui Iohannis a infectat întreaga economie globală și a făcut deja zeci de milioane de șomeri în întreaga lume