Un ieșean și-a dat fiul în judecată ca să-și recupereze banii pe care i-a dat acestuia ca să meargă la facultate.

Conform Gândul,în anul 2018, bărbatul a fost obligat să-i plătească fiului său o pensie de întreținere, însă acum el își vrea banii înapoi pe motiv că tânărul nu și-a terminat facultatea.

Pentru că Judecătoria a emis o hotărâre definitivă, în urmă cu câțiva ani, cu privire la obligația tatălui de a-i plăti fiului pensie de întreținere, acestuia i s-a reținut suma de 27.000 de lei.

Imediat după ce a terminat liceul în anul 2019, fiul s-a înscris la 2 facultăți, însă a fost exmatriculat de la ambele instituții de învățământ, din cauza absențelor.

După ce tatăl a aflat de exmatriculare a cerut să i se returneze suma de 21.400 de lei.

Magistrații Judecătoriei au respins cererea bărbatului, care au scos în evidență faptul că tânărul s-a retras oficial de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA) în 2020 și de la Facultatea de Informatică în 2021.

Mai apoi s-a constatat că pensia de întreținere pe care tatăl a plătit-o în perioada iulie 2019- august 2020 este justificată, și asta pentru că fiul era încă student pe atunci, chiar dacă nu mai mergea la cursuri. (sursa)

Articolul precedentPrognoza meteo, 3 iunie. Maxime ridicate în toată țara, după-amiază sunt așteptate ploi
Articolul următorSondajul televiziunii de stat care a învrăjbit Germania înainte de EURO! Selecționerul este revoltat de întrebarea privind jucătorii albi