Este binecunoscut că șoferii de BMW sunt pionierii flashurilor pe autostradă, dar isprava unui bucureștean în drum spre Constanța întrece orice imaginație. Acesta a dat atât de multe flashuri încât și-a consumat toată bateria până să ajungă la mare.

timesnewroman.ro: „Totul a mers bine în primii 10 metri de autostradă, apoi lucrurile au început să o ia razna. Mi-a ieșit în față unul care abia mergea cu 220 km/h, zici că ieșise la plimbare, i-am dat flashuri și l-am depășit pe banda de urgență, apoi am dat de o dubă alb cu portocaliu care scotea niște sunete ciudate gen nino nino, se credea în parcul de distracții fraierul. Astea nu sunt condiții de condus”, a declarat Roberto Popescu, șoferul în cauză.

Bărbatul și-a consumat toată bateria și a rămas pe banda de urgență. „Nu doar că mi-am consumat bateria, dar mi s-a dus și generatorul de rezervă pe care îl țin special pentru flashuri. Asta e, e doar vina mea, data viitoare o să plec la drum mai pregătit”, a continuat acesta. (sursa)

Articolul precedentTemperaturile scad şi cu 10 grade în primele zile din iulie. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni
Articolul următorSalariul minim brut este de 3.700 de lei de luni, 1 iulie