”Dragi prieteni,

Ne pregătim în aceste ore, fiecare de acasă și cu gândul la familiile și la prietenii nostri, să primim într-un fel cu totul nou, vestea și lumina Învierii Mântuitorului.

Eu cred că este important și bine să rămânem în casă, la fel cum este important și bine – pe cât posibil, să ne păstrăm, în limitele posibile și legale acum, tradițiile și obiceiurile care ne definesc ca români, care ne dau în fiecare an speranță și care ne-au însoțit până în prezent , indiferent de ce ne-a adus istoria și ne vor însoți, fiți siguri, și în viitor.

Sarbatori fericite si binecuvantate!

Sărbători fericite și binecuvântate!Hristos a Înviat!

Gepostet von Ioan Mang am Samstag, 18. April 2020

Lumina Învierii și speranța Învierii nu ne-o va lua nimeni. Nu ne-au luat-o nici regimurile comuniste și atee, nu ne-o va lua nici acest virus ucigaș și nici această perioadă de izolare. Lumina Învierii este pentru toți și este a tuturor, indiferent cum se manifestă ea. Iar acum, cred eu, ea trebuie să se manifeste, chiar dacă de la distanță, cu aceeași intensitate și la fel de adevărat ca în fiecare alt an. Spun asta, cu atât mai mult cu cât Învierea este despre speranță! Despre credința în puterea binelui și în binele din fiecare dintre noi. 

De aceea vă rog sa nu vă pierdeți speranța și nici credința în vremurile mai bune care, fiți siguri vor veni. Câtă vreme, chiar și de la distanță, dar nu numai, atât cu vorba cât și cu fapta, ne vom îndrepta bunătatea asupra celor nevoiași, asupra celor fără speranță, lumina Învierii va rămâne vie în fiecare dintre noi și în fiecare zi.

Vă doresc din inimă, dumneavoastră și tuturor celor dragi dumneavostră, sănătate, bucurie și speranță. Sărbători fericite și pline de lumină! Cristos a înviat!”

Articolul precedent7 alimente care au ajutat-o pe regina Elisabeta să trăiască 93 de ani
Articolul următorRaed Arafat: Cine a ocolit birocrația acum pentru achiziții sanitare să nu fie pedepsit! Avem o mare problemă…