O oaie a fost găsită în portbagajul unui român, pe A2, lângă Boxtel, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Animalul s-a dovedit a fi furat dintr-o grădină zoologică din Eindhoven.

Oaia a fost descoperită în momentul în care mașina a fost verificată de polițiști din cauza comportamentului șoferului. Bărbatul de 37 de ani, de origine română, a fost arestat și este suspectat că ar fi condus sub influența alcoolului sau a drogurilor, a declarat pentru NU.nl un purtător de cuvânt al poliției.

S-a descoperit rapid că provine dintr-o grădină zoologică din Eindhoven. E vorba despre o fermă pentru copii care amenajat și un parc de animale. Oaia este nevătămată și a fost găzduită la adăpostul regional pentru animale din Ravenstein.

O angajată a fermei a declarat pentru postul de radio citat că bănuiește că hoții au vrut să sacrifice oaia. „De ce altfel ai lua un asemenea animal? Nu ca să îl mângâie…”. (sursa)

Articolul precedentOra de iarnă 2023. Când dăm ceasurile înapoi toamna aceasta
Articolul următorPeste 450 de profesori transilvăneni, inclusiv din Oradea, au discutat despre ”Start cu Impact” în educație, la Conferința SuperTeach Sibiu