Pe pagina Ministerului de Finanțe se află în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind organizarea și funcționarea Autorității Vamale Române.

Din conținutul acesteia aflăm că biroul vamal de frontieră de la Aeroportul din Oradea se reorganizează în punct vamal, aflat în subordinea unui birou vamal.

Conform anexei 6 a proiectului de hotărâre, acesta va fi, în cazul aeroportului orădean, biroul vamal de interior Bihor.

BihorNews.ro înțelege de aici faptul că aeroportul își pierde statutul de aeroport internațional – deși nu suntem siguri că l-ar fi avut și scade în grad, devenind doar un aeroport care are dreptul să opereze și zboruri internaționale!

Este, desigur, un nou și mare succes al administrației locale și județene pentru care, ca de fiecare dată, credem că merită să fie dați ca exemplu pe plan național. Că de internațional nu prea avem față. Sau pasageri. După cum se vede…

Articolul precedentS-a închis o parte din Spitalul Municipal Oradea!
Articolul următorNoi reguli de călătorie în UE, de la 1 februarie. Fără restricții suplimentare pentru cei care au certificat verde