Europarlamentarul PNL, Cristian Buşoi, a declarat joi, la emisiunea Talk News de la Profit TV, că el personal crede că ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, despre care Rareş Bogdan spunea că ar fi trebuit să i se ceară demisia pentru modul în care a gestionat certificatul verde şi declaraţiile recente, face treabă bună şi nu este în acest moment un motiv să plece din funcţie, pentru că ştie ce are de făcut şi înţelege, mai mult decât alţii, fenomenul medical. Buşoi a mai spus că, din discuţiile cu colegii, crede că se vor găsi soluţii pentru a se trece de acest conflict din coaliţie.

”Eu, personal, cred că ministrul Sănătăţii face treabă bună. Nu este în acest moment un motiv să plece din funcţia de ministru al Sănătăţii, ştie ce are de făcut, înţelege mai mult decât alţii fenomenul medical şi are şi autoritatea funcţiei”, a afirmat Cristian Buşoi. 

El a precizat că, din evaluarea sa, trebuie să te uiţi şi la ce alternative ai. ”Nu văd ca ministrul să plece, e un om care ştie bine ce are de făcut”, a afirmat el. 

Despre tensiunile din coaliţia de guvernare, Buşoi a afirmat că ştia de la început că nu va fi o coaliţie uşoară.

”Sunt lucruri care trebuie reglate”, a precizat europarlamentarul PNL, afirmând că ar fi bine să fie rezolvate aceste probleme pe care românii le aşteaptă rezolvate, şi să se comunice lucrurile pozitive şi nemulţumirile să fie ţinute în interior. 

Buşoi a arătat că nu ştie ce s-a discutat în şedinţa coaliţiei, pentru că a fost la nivelul preşedinţilor partidelor. ”Nu ştiu exact care au fost discuţiile, am înţeles că a fost o şedinţă de lucru online. Nu sunt la curent (…) însă, cum am vorbit cu o parte din colegi, cred că se vor găsi soluţii pentru a trece peste acest moment, nu sunt inflamate lucrurile aşa cum apare în spaţiul public”, a apreciat acesta. (sursa)

Articolul precedentHarta centrelor de evaluare Covid 19. Aceste nu sunt pentru testare, ci pentru cei care au fost deja testați pozitiv. Cum funcționează
Articolul următorDin vorbe, Oradea se bate cu Capitala, doar că Bucureștiul joacă în altă ligă! Ce spun cifrele