timesnewroman.ro: Un judecător le-a dat dreptate unor cetățeni dintr-un sat bihorean care s-au plâns că un radar NATO le face viața un calvar. Ei au acuzat că radarul NATO interferează cu cazanul de țuică din sat, practic cu pilonul care ține întreaga comunitate împreună. Judecătorul le-a dat dreptate și a dispus ca radarul NATO să fie relocat.

Sătenii au arătat că, din cauza radarului NATO, e afectată atât producția de prune, cât și cantitatea de țuică care se obține din ele. Mai mult, ei spun că de multe ori se trezesc dimineața cu mintea încețoșată, au dureri de cap sau senzație de greață, simptome pe care le pun pe seama radarului NATO aflat prea aproape de ei.

Reprezentanții ministerului Apărării au încercat să-l convingă pe judecător că durerile de cap și senzațiile de greață de care se plâng sătenii n-ar avea legătură cu radarul, ci mai degrabă cu țuica pe care aceștia o consumă. Dar sătenii au contracarat inteligent: i-au dat judecătorului să guste țuica, iar acesta s-a convins că e una curată, așa că n-a mai avut dubii: radarul NATO e de vină și trebuie mutat. (sursa)

Articolul precedentCincizeci de magazine Auchan din toată ţara au fost amendate de ANPC cu 750.000 lei/ 14 dintre ele au fost închise temporar/Printre nereguli: fructe şi legume mucegăite, ustensile de bucătărie neigienizate, alimente expirate
Articolul următorZiua Mondială a Persoanelor Vârstnice sărbătorită mâine la Oradea cu arii de operetă alături de artistul liric şi contra tenorul Viktor Iosif