Surse apropiate PNL Bihor susțin că prefectul penelist Dumitru Țiplea urmează să fie mazilit în curând.

Decizia, susțin sursele citate, vine (și) ca urmare a dezvăluirilor din presa centrală care arătau că prefectul PNL al județului Bihor a fost condamnat penal în tinerețe.


citește și: Gândul – Prefectul de Bihor, omul lui Bolojan, era în tinerețe FALSIFICATOR de legitimații de student, pentru decontări la transport. Instanța l-a condamnat


Țiplea ar urma să fie înlocuit cu un alt anonim penelist, adică actualul viceprimar din Oradea, Marcel Dragoș – practic inexistent în peisajul public local.

Pe fondul recentelor zvonuri cu privire la intenția lui Ilie Bolojan – președintele PNL Bihor – de a propune noi nume pentru alegerile generale, mișcarea de schimbare a lui Țiplea poate fi interpretată, conform surselor citate, și ca o încercare (a lui Bolojan) de a-i bloca lui Țiplea, pe care tot el l-a promovat, orice pretenții parlamentare.

De urmărit.

Articolul precedentMarcel Ciolacu și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale!
Articolul următorHarta judeţelor, care arată perioada necesară pentru a-ţi lua casă fără bani de la bancă. În Giurgiu ai nevoie de 6 ani ca să strângi bani de un apartament cu 2 camere, în timp ce în Bihor îţi trebuie peste 11 ani!