O cititoare BihorNews.ro ne semanlează faptul că, din informațiile sale, lucrările de lărgire a Căii Aradului la patru benzi, ținute ascunse de Primărie până când nu s-a mai putut, ar fi realizate fără autorizație de construcție și fără proiect!

Ca să nu mai punem la socoteală, spune orădeanca, faptul că se distrug și lucrări abia finalizate în zonă, precum locurile de parcare de lângă biserică.

Doamna spune că s-a adresat și Inspectoratului de Stat în Construcții, dar fără răspuns și suspectează instituția de simpatii peneliste.

Dacă ar face un cetățean normal o lucrare fără autorizație, scrie orădeanca, oare cum ar fi?

De altfel, și jurnalistul orădean Flavius Bunoiu a semnalat misterul și caracterul ad-hoc al șantierului respectiv, suspectând legături cu ridicarea unui nou bloc de locuințe pe amplasamentul fostei Imprimerii:

Mai mult de nevoie decat de voie, primaria ne-a anuntat ca va largi Calea Aradului de la 4 benzi…la 4 benzi. Ca sa para totusi ca are ceva treaba pe-acolo, va mai ingopa niste cabluri si va arunca seminte de iarba intre traversele de tramvai.

Din pur noroc, lucrarile se petrec taman in zona aia unde se face si un bloc de 11 etaje.

Zic “noroc” pentru ca altfel nu vad cum se rezolvau utilitati pentru 400 de apartamente intr-o zona unde erau inainte 3 toalete la 12 angajati, si alea nefunctionale. (sursa)

Articolul precedentMathias Cormann, șeful OCDE: România trebuie să adopte impozitarea progresivă ca să nu lovească în cei cu salarii mici!
Articolul următorRomânia lovită de ciclonul Monica. A adus schimbări drastice de temperatură, un val de ninsori, ploi şi frig. În weekend, sunt aşteptate furtuni