Unul dintre autorii importanți cenzurați în comunism, gânditor liberal și simpatizant declarat al PNL după Revoluție, Stelian Tănase împărtășește publicului Libertatea felul în care vede evoluția politică. „Eu votez PNL sau nu votez deloc”, spune el. Preferințele doctrinare nu-l împiedică să analizeze la rece Guvernul, coaliția sau pe președintele Klaus Iohannis.

Despre Florin Cîțu: „Potrivit acordului nu mai este prim-ministru, este portarul de la Palatul Victoria. Data viitoare va trebui să facă exact la fel. Constituția îl apără în acest sens”.

Despre Klaus Iohannis: „Pentru România este terminat. Cred că singura temă care îl mai animă este să-și găsească un post pe la Bruxelles, într-o organizație internațională”.

Despre Dan Barna: „S-a bucurat că a scăpat de Vlad Voiculescu”.

Despre Cioloș: „Este omul lui Virgil Ardelean «Vulpea» (fostul șef al serviciului secret de la MAI – n.r.) și al lui Florian Coldea (fost director adjunct la SRI – n.r.). Știu ce spun”.

Despre Vlad Voiculescu: „El s-a luptat în numele unei mafii ca să dea la o parte o altă mafie. Mafie poate nu este cuvântul potrivit. Putem spune lobby, clanuri, afaceri. Dar până la urmă, structura acestui conflict este de tip mafiot.”

Citeşte întreaga ştire: INTERVIU | Politologul Stelian Tănase: „Dacă lucrurile merg ca acum, PSD câștigă în 2024. Iohannis pentru România este terminat”

Articolul precedentSCANDALOS! “Preşedintele minte pentru Guvernul său. Luaţi şi citiţi!”
Articolul următorCe avere are Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății. Trei case și trei terenuri doar în Oradea!