Președintele României a semnat o serie de decrete de decorare cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății.

Astfel, în semn de apreciere pentru profesionalismul și dăruirea de care au dat dovadă generațiile de medici, asistenți și alte categorii de specialiști care au contribuit, de-a lungul timpului, la exercitarea în cele mai bune condiții a actului medical, Președintele României a conferit:

  • Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Comandor Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, Spitalului Clinic de Urgență București și Institutului Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie;
  • Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Ofițer Spitalului Clinic „Dr. C. I. Parhon” Iași și Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara;
  • Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor, Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu-Severin, Județul Mehedinți, Spitalului „Dr. C. T. Spârchez” – Spitalul Orășenesc Zărnești și Spitalului Orășenesc Beclean.

sursa – presidency.ro

Articolul precedentCel mai de temut criminal în serie din nordul țării a fost eliberat astăzi din închisoare. A fost condamnat pe viață în 2015 (VIDEO)
Articolul următorA apărut audiobookul Dune în lectura lui Petre Țuțea – fragmente exclusive