Senatorul Diana Șoșoacă face dezvăluiri despre ceea ce crede că se întâmplă în spatele ușilor închise din Casa Poporului.

“Se face sex, pe bune, în Parlamentul României, în birouri. Parlamentari cu tot felul de consiliere cu tot felul… Atenție ce vă spun, asta a ajuns Parlamentul României. Îmi e și frică să deschid o ușă. Mi-au povestit niște angajați, a venit una plângând la mine de rușine.

Am vrut să intru în birou și nu mi-am închipuit că o să văd pe domnul parlamentar, făcea sex cu consiliera lui și a uitat ușa deschisă”. Nu vă supărați, râdem, râdem, dar este inimaginabil… Casa Poporului, au murit oameni să o construiască, e o frumusețe de locație, mână românească, producție românească, totul românesc…”, a povestit Diana Șoșoacă într-o emisiune difuzată pe internet.


Șoșoacă a ajuns în Parlament pe lista AUR, dar a ajuns în conflict cu George Simion și a fost exclusă din partid. Și-a înființat propria formațiune politică cu care vrea să candideze în 2024. (sursa)

Articolul precedentUMOR. „Drona cu bombă” găsită în Bulgaria era un PET de bere pus la răcit de un turist din Costinești
Articolul următorCiolacu a refuzat pretențiile OMV privind legea offshore și le-a cerut șefilor companiei ”să-și folosească diplomația economică” pe lângă Nehammer pentru Schengen