Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea se află pe primul loc în sondajele comandate de PNL privind intenția de vot la Primăria Capitalei, la distanță de peste 10 procente de ceilalți posibili candidați, potrivit unor surse liberale citate de News.ro.

Potrivit acestora, conducerea centrală a PNL l-a testat pe Ilie Bolojan, preşedintele CJ Bihor, pentu funcţia de primar al Capitalei. Potrivit sondajului INSCOP comandat de PNL, Bolojan este cotat la 22% intenţie de vot, la egalitate cu primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Pe primul loc se află fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, cu 34% intenţie de vot.

Potrivit sondajului PNL, pe locul doi este plasat primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, cu 22% intenţie de vot, la egalitate cu Ilie Bolojan, preşedintele CJ Bihor.

Primarul general în funcţie, Nicuşor Dan, are 17% , în timp ce liderul USR Bucureşti, Vlad Voiculescu este cotat la 11%.

În afară de Ciprian Ciucu şi Ilie Bolojan, printre liderii PNL testaţi în sondaje pentru Primăria Capitalei se mai numără Rareş Bogdan, Sebastian Burduja şi Stelian Bujduveanu.

În condițiile votului într-un singur tur, Gabriela Firea ar câștiga Primăria. (g4media.ro)

Articolul precedentCele mai bune măsuri ca să înfrunţi o criză financiară personală. De ce trebuie sa maximizezi economiile de lichidităţi
Articolul următorVreme urâtă și frig în cea mai mare parte a țării. Temperaturile nu vor depăși 10 grade Celsius