Rezultate titularizare 2022. Primele rezultatele la proba scrisă de la concursul de Titularizare 2022 au fost publicate astăzi, la 10:00, la sediile inspectoratelor școlare și pe platforma dedicată concursului.

Rezultate titularizare 2022. Potrivit Ministerului Educației, rata notelor (inițiale) peste 7 (șapte) obținute la nivel national de candidați este 48,68% (în creștere cu peste 4%, față de rezultatele consemnate anul trecut: 44,47%).

Rezultate titularizare 2022 – Județul Bihor

Rezultatele finale la Titularizare 2022 se afişează pe 27 iulie

“Rezultatele finale la Titularizare 2022 se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul anterior menționat în data de 27 iulie.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele de repartizare organizate de inspectoratele şcolare în zilele de 29 iulie şi 1 august”, potrivit Ministerului Educației.

Articolul precedentElevii români s-au clasat pe locul 2 mondial la Olimpiada internațională de Fizică. La Matematică, locul 5 în lume
Articolul următorRomânia își pierde rezerva de aur