Deși vremurile câinilor vagabonzi care fac ravagii pe străzi păreau de mult apuse, un nou caz revoltă opinia publică. O tânără moldoveancă din Brașov a suferit leziuni serioase după ce a fost mușcată de un câine în timp ce își plimba ursul în plin centrul metropolei.

timesnewroman.ro: „Îl plimbam liniștită pe Tedi, cum fac în fiecare dimineață, bineînțeles civilizat, cu sacul menajer de 100 de litri unde îi adun căcățelul, și dintr-o dată, un schnautzer pitic, destul de mare pentru rasa lui, a sărit pe mine, de nicăieri, și mi-a găurit blugii”, spune victima Anghelina Jolianu, care a preferat să rămână anonimă.

În ciuda faptului că avea lângă ea unul dintre cele mai puternice mamifere terestre în existență, femeia a rămas neputincioasă în fața atacurilor schnautzerului, ursul fiind extrem de atras de mireasma numeroaselor tomberoane din zonă. (sursa)

Articolul precedentTestul picioarelor care poate depista semnele timpurii ale unei boli grave. Care sunt simptomele „ucigașului tăcut”
Articolul următorAngrourile revin în prim-plan şi atrag românii cu marje de 5-7%, deci preţuri mai mici. Într-un supermarket sau magazin de proximitate, marja medie sare de 20%!