timesnewroman.ro: Cea mai nouă ecranizare a celebrului roman „Shōgun” doboară recorduri pe Disney Plus, însă o superproducţie autohtonă ar putea să-i ia curând locul în inimile românilor! Etno TV a anunţat că va lansa în această primăvară serialul Shōgōr, o poveste despre dragoste, pălincă şi lupta pentru putere într-un sat din îndepărtatul şi exoticul Bihōr.

Potrivit realizatorilor, conducerea Etno TV a avut atâta încredere în proiectul „Shōgōr” încât bugetul a fost aproape nelimitat. „Pe platoul de filmare a fost reprodus un întreg sat bihōrean, cu tot cu birt, păcănele, casa de cultură şi 40 de cazane perfect funcţionale, iar fiecare piesă vestimentară a fost lucrată manual, până la ultimul şnur de la ultimul trening”, a explicat un membru al echipei.

„Chiar dacă nici unul dintre scenarişti nu este shōgōrul cuiva, aceştia s-au consultat cu experţi internaţionali precum Cristi Borcea, Romică Ţociu şi chiar şi rapperul Speak sau Spike (am uitat care) pentru a scrie o poveste cât mai convingătoare”, se mai anunţă în comunicatul Etno TV.

În ceea ce priveşte distribuţia noului serial, lucrurile nu sunt atât de clare. „Ce ştim până acum 100% sigur e că Văru Săndel joacă rolul unuia dintre cei doi shōgōri. Nu ştim cine e celălalt. Ar putea fi oricine. Ai putea fi chiar tu”, au declarat surse neoficiale. (sursa)

Articolul precedentCât câștigă un sudor în România. Vom avea nevoie disperată de peste 600.000 de lucrători cu înaltă calificare
Articolul următorTragedia petrolierului „Independența”, cea mai mare navă construită vreodată în România. Comuniștii au ascuns catastrofa soldată cu 43 de morți (VIDEO)