PSD îşi reconfirmă poziţia faţă de eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor şi anunţă că va vota în favoarea acestei măsuri în cadrul şedinţei de plen de miercuri.

“Noi ne ținem de cuvânt! Astăzi PSD va vota pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. La 600 de zile de când promiteau eliminarea pensiilor speciale, PNL și USR-PLUS au ocazia să-și respecte cuvântul dat”, se spune într-o postare pe contul de Facebook al formaţiunii.

Pentru ca votul pentru eliminarea pensiilor speciale ale senatorilor şi deputaţilor să aibă loc miercuri, trebuie parcurse mai multe etape procedurale.

Astfel, după constituirea Comisiei comune pentru statut a Camerei Deputaţilor şi Senatului, aceasta trebuie să dezbată şi să alcătuiască un raport pe baza celor trei proiecte depuse de PNL, USRPLUS şi PSD şi care vizează, toate, desfiinţarea pensiilor speciale pentru aleşi. (sursa)

Articolul precedentCare este “profilul” persoanei predispuse la reacţii adverse după vaccinul COVID
Articolul următorTurcan: Pensionarii se pot reangaja la stat, dar trebuie să renunțe la pensie. Pot cumula pensia doar cu salariul la privat