ANM a publicat, luni, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 15-28 aprilie, pe regiuni. După zile cu temperaturi de până la 34 de grade, meteorologii anunță o răcire bruscă a vremii. 

Vremea în Crișana

În prima zi din interval vremea va fi deosebit de caldă, cu temperaturi maxime de 29… 30 de grade Celsius. Ulterior vremea va intra într-un proces de răcire, chiar accentuată în 17 și 18 aprilie, când media temperaturilor maxime va fi de 10… 12 grade Celsius, iar până la finalul primei săptămâni sunt prognozate valori de cel mult 13… 14 grade Celsius. În a doua săptămână de prognoză, tendința va fi de încălzire treptată, astfel încât spre finalul lunii se va ajunge la o medie a temperaturilor maxime în jurul a 20 de grade Celsius.

Evoluția va fi asemănătoare și în cazul temperaturilor minime, care vor prezenta o medie de peste 11…12 grade Celsius în primele două nopți, de numai 1… 2 grade Celsius în 19 și 20 aprilie, ca ulterior să crească până spre 6… 8 grade Celsius la finalul intervalului.

Vor fi ploi în 17 și 18 aprilie, local însemnate cantitativ, iar perioade în care va ploua sunt destul de probabile și după data de 21 aprilie. (sursa)

Articolul precedentNew York Times: Netanyahu ar fi anulat atacul de represalii imediate asupra Iranului după convorbirea cu Biden. Decizia creează tensiuni în guvern
Articolul următorAstăzi se deschid alți 13 km din A0, autostrada care se face cu bani UE în jurul Capitalei / Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că anul acesta se va da drumul la 148 km din autostrada Moldovei