Temperaturile în următoarele două săptămâni vor fi cele obișnuite pentru sfârșitul iernii. Temporar vor fi precipitații, potrivit prognozei pe regiuni transmise de meteorologi pentru perioada 12 – 25 februarie.

Crișana

Vremea va fi deosebit de caldă în prima zi a intervalului, cu o medie regională a temperaturilor maxime de 14 grade.

Din 13 februarie și până în 25 februarie, cu variații de la o zi la alta, valorile termice diurne se vor menține peste mediile multianuale specifice acestei perioade, mediile acestora urmând a se încadra între 7 și 10 grade.

Minimele vor avea o tendință de scădere treptată de la o medie de 7 grade în prima noapte, până la -2 grade în jurul datei de 14 februarie.

Ulterior acestei date, media estimată pentru temperaturile minime va fi în jurul valorii de 0 grade, cu posibile valori mai ridicate spre finalul intervalului de anticipație.

Temporar vor fi precipitații în 12 și 13 februarie, iar cu o probabilitate în creștere și după data de 18 februarie. (sursa)

Articolul precedentOPINII. Dacă învățăm ceva din Istorie, e că Occidentul trebuie, într-adevăr, să fie pregătit să lupte ‘cu’ rușii. Doar că încă nu știm clar împotriva cui…
Articolul următorDezastru pe un drum din Bihor, după ce două TIR-uri s-au ciocnit frontal. Unul dintre şoferi a murit în drum spre spital (FOTO)