Atmosferă de sărbătoare astăzi în curtea, comună, a Consiliului Județean și a Prefecturii. Dacă până nu de mult micul spațiu, oricum insuficient, era înțesat de mașini, azi curtea arăta ca într-o dimineață liniștită de Duminică.

”Meritul” aparține, se spune, noului regim instalat la Prefectură – cea care deține imobilul în care funcționează și Consiliul Județean, regim care, după câte se pare, ar fi interzis angajaților celor două instituții accesul în curte cu mașina personală.

Vestea este una proastă nu doar pentru cei care lucrează la Prefectură și la Consiliul Județean, dar și pentru cei de vizavi, de la Palatul de Justiție, cu care acum, angajații din administrație se vor bate și mai abitir pe locurile scumpe și niciodată suficiente de la parcarea supraetajată. Să vedeți calitate crescută și în administrație și în justiție după noua porție de stres și nervi, pe lângă bani în plus, servită angajaților.

Iată așadar că toți cei care așteptau rezultate imediate și remarcabile din partea noii conduceri a Prefecturii nu sunt dezamăgiți. Abia instalată, și măsurile în forță luate în folosul bihorenilor au început, instituția fiind clar concentrată asupra priorității esențiale pentru oameni: parcarea din curtea instituției.

Articolul precedentOrașul urșilor polari
Articolul următorOradea. Nesfârșită