Măştile neconforme, care au fost scoase de pe piaţă, au fost purtate inclusiv de poliţiştii care au intrat în contact cu şoferii sau oamenii de pe stradă. Descoperirea a fost făcută de sindicaliştii din Ministerul de Interne, care cer măsuri urgente, în condiţiile în care aproape 8.000 de colegi ai lor au fost bolnavi de COVID-19 pana acum.

Se fac verificări la toate structurile din țară. Asta după ce s-a constatat că măștile neconforme descoperite de ANPC pe piață au ajuns și la angajați ai M.A.I., angajați care fac muncă de teren și intră în contact cu foarte mulți oameni, în fiecare zi.

Până în prezent, peste 8000 de angajați ai Ministerul Afacerilor Interne au fost depistați cu COVID-19, iar 18 dintre ei și-au pierdut viața din cauza coronavirusului.

Dintre acestea, la Inspectoratul General al Poliției de Frontieră – 549, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române – 1.225, Inspectoratul General al Poliției Române – 3.669, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență – 1.747, iar la alte structuri din subordinea MAI – 805.

Totodată, în prezent, 3.134 de angajați MAI confirmați pozitiv cu infecție COVID-19 se află în izolare la domiciliu/ locații declarate sau la unități sanitare, conform legislației în domeniu, 2.955 dintre aceștia – la domiciliu, iar 179 – la spital. (sursa)

Articolul precedentMare atenţie! România resimte problemele marilor branduri de modă din Marea Britanie: Peste 50 de fabrici locale de haine şi pantofi riscă să rămână fără comenzi, iar 10.000 de salariaţi, fără job
Articolul următorAproape 15.000 de plicuri cu voturi prin corespondenţă sunt de negăsit!