Presedintele PNLLudovic Orban, a anuntat luni, 8 februarie, ca punctul de pensie va creste doar de la 1 ianuarie 2022.

“Punctul de pensie va creste de la 1 ianuarie 2022”, a spus Orban, la Parlament, dupa sedinta coalitiei de guvernare.

El a vorbit si despre voucherele de vacanta, dupa ce a aparut, pe surse, informatia ca acestea nu vor fi emise in anul 2021. Liderul PNL a confirmat.

“Raman valabile voucherele de vacanta care au fost emise anterior si care pot fi folosite in cursul anului 2021. Nu se emit noi vouchere de vacanta, pentru ca sunt vouchere de vacanta care sunt valabile in cursul anului 2021”, a declarat Ludovic Orban luni la Parlament.

El a mai spus ca a existat o decizie cu privire la sporul de 30% pentru prefecturi care nu va mai fi platit odata cu adoptarea legii bugetului de stat pentru 2021.

“Am discutat sa se faca o analiza ampla a tuturor tipurilor de sporuri, dar nu am luat o decizie legata de sporuri deocamdata. Urmeaza ca pe baza acestei analize sa se ia o decizie justa. Exista o decizie legata de sporul de 30% care a fost dat prefecturilor si care nu se va mai plati odata cu adoptarea legii bugetului de stat”, a afirmat presedintele PNL, intrebat daca sporurile vor fi plafonate sau taiate. (ziare.com)

Articolul precedentAusteritate! Guvernul nu mai dă vouchere de vacanță în 2021, taie sporurile și reduce subvenția pentru transportul studenților
Articolul următorONG-ul lui Cătălin Drulă conduce ministerul unde este șef același Drulă