Partenera de viață a eurodeputatului USR Vlad Voiculescu a dezvăluit pe un grup de Facebook detalii ascunse din despărțirea de tatăl copilului ei: politicianul ar avea un cont secret pe o aplicație de dating.

În postare, Laura Ștefănuț, iubita eurodeputatului Vlad Voiculescu, l-ar fi numit pe tatăl copilului ei „fost partener”. Din postarea realizată de Laura Ștefănuț reiese că cei doi s-au despărțit recent.

Potrivit acesteia, motivarea eurodeputatului USR pentru deținerea contului de dating pe platforma Tinder este de a o urmări pe ea, deși aceasta nu ar avea aplicația instalată pe nici unul dintre device-urile pe care le utilizează.


citește și: Useristul Vlad Voiculescu, fiu de turnător la Securitate (cu acte) și văr de lobbyist în industria medicamentelor, dă vina pe Cîțu și Iohannis în dosarul achiziției de vaccinuri


Până la momentul redactării materialului, Laura Ștefănuț și Vlad Voiculescu nu au răspuns încercărilor de dialog inițiate de reporterii „Adevărul”.

Laura Ștefănuț a declarat pentru G4Media faptul că postarea realizată de ea a apărut într-un grup privat de Facebook, și că nu a făcut postarea respectivă pentru a fi preluată în spațiul public. (adevarul.ro)

Articolul precedentRomânia, opt medalii, între care două de aur, la Olimpiada Europeană de Geografie / Un elev membru al lotului național este din Oradea
Articolul următorTrei motive pentru care ar trebui să bem apă caldă în fiecare dimineață. Sfaturile unui medic