Mult râvnitele premii ale Academiei Vasluiene de Film au fost acordate în această noapte în Aula Mare a Birtului Gării Municipale Vaslui!

timesnewroman.ro: Marele câştigător, cu 7 premii Ploscar (= mica ploscă de rachiu care se acordă laureaţilor), este filmul Doppenheimer, un biopic emoţionant despre Sandu Târlică zis Doppenheimer, semi-legendarul inventator al dopului.

„Înainte ca Doppenheimer să inventeze dopul, sticlele stăteau deschise tot timpul. Vinul se făcea oţet mult mai repede, se vărsa când îl aduceai în căruţă de la magazin, era jale.

Filmul surprinde foarte bine bucuria pe care a adus-o această invenţie, dar şi realizarea că dopul poate fi folosit şi în alte scopuri, de exemplu să-l împiedice pe beţiv să bea. Asta a fost de fapt oroarea care l-a bântuit pe Doppenheimer până la sfârşitul vieţii”, a spus un critic de film local.

În loc de discurs de mulţumire, realizatorii „Doppenheimer” i-au ameninţat cu toporul pe susţinătorii altor pelicule, urlând „pe cine faceţi voi Poor Things, uăi?” şi proferând injurii greu de reprodus. (sursa)

Articolul precedentDecizie radicală luată de Neftlix și în România. Motivul pentru care dispare, și unde, de la 1 aprilie
Articolul următorGreșeala majoră pe care românii o fac în postul Paștelui. Un preot îndrăgit trage semnalul de alarmă