O lectură zilnică a comentariilor lăsate de orădeni la diversele postări pe Facebook ale primarului Florin Birta ar trebui, credem, să fie obligatorie atât pentru edil cât și pentru persoanele din conducerea Primăriei Oradea.

Aflăm din ele despre oameni care nu mai cred în minuni, despre promisiuni neonorate din campania electorală, despre nepăsarea administrației față de problemele lor, despre multele lipsuri din viața reală a orădenilor, viața adevărată, nefardată de propagandă, nemascată de festivism și optimism cinic – pe care tot din banii lor, se cheltuie enorm.

Redăm mai jos câteva dintre mesajele postate de orădeni:

De ani de zile ne confruntăm pe strada Morii cu canalizarea. În fiecare săptămână se înfundă stradalul de la două scări. Părerea mea este că s-a surpat. Miroase ca naiba, dar cui îi pasă? Până la Primărie nu ajunge mirosul.

În zona Cantemir sunt străzile Feldioarei și Grigore Urecehe. Trebuie schimbate țevile de căldură, canalizarea, reabilitat asfaltul, domnule primar. Nu ne aude nimeni.

Vă rog frumos să mergeți și prin Episcopia Bihor. Străzile Popasului, Căpșunilor…

Domnule Florin Birta vă rog frumos să veniți și până în Rogerius, Podului 1. Un bloc cu 7 etaje are numai 3 locuri de parcare! E normal așa ceva? Avem posibilitatea pentru parcări numai că de la Primărie nu vor să facă din cauza unor capace. Chiar vă rog să veniți până aici.

Când ați fost în cartierul Europa ați promis o stație de autobus și interzicerea parcării în zona liniei continue în curba din colțul cimitirului, în dreptul intrării în cartier. Sper să se realizeze până la următoarea campanie electorală! Sunt lucruri atât de simplu de realizat.

Dezamăgit total.

Vă așteptăm cu drag și în cartierul Grigorescu să vă prezentăm praful și gropile demne de un oraș european!…

Domnule Birta, când rezolvați problema hoților de buzunare din tramvaiele orădene?

Domnule Birta, v-am votat. Faceți și străzile din Episcopia.

Tinere primar, vezi pulsul și în Nufărul. Fără apă caldă de… mereu.

Articolul precedentCompania de Apă din Arad oferă gratuit fermierilor mii de tone de îngrășământ natural
Articolul următorAfaceri de nișă foarte profitabile. Cum au reușit două familii din Ardeal să aibă succes cu alunul și lavanda