Pentru noi, Festivalul Naţional de Artă Naivă este un proces îndelungat de organizare, nu (doar) un eveniment. Acest festival, unic în România, este construit în jurul oamenilor, al locurilor unde trăiesc și se întîlnesc și al modului în care formează conexiuni unii cu alţii, cu împrejurimile locurilor lor. Şi pentru că Asociaţia Artiştilor Naivi din România nu poate face acest lucru de una singură, ajutorul partenerilor noștri locali, regionali sau naționali, cu expertiza și puterea lor transformatoare, este vital. Împărtășirea experiențelor și colaborarea creativă sînt părți esențiale ale acestui proces.

În fiecare an, în octombrie, Oradea este capitala artei naive contemporane româneşti. Vă invităm aşadar cu drag la vernisajul celei de-a VIII-a ediţii a Festivalului Naţional de Artă Naivă, care va avea loc joi 14 octombrie, ora 17:30, la Muzeul Ţării Crişurilor (str. Armatei Române nr. 1/A), fiind precedat de un scurt spectacol de teatru nescris.

Știm că iubești culoarea, arta naivă şi cultura în general. Ia-ţi familia şi prietenii şi hai să ne vezi ! O să-ţi placă de noi ! Şi nouă de tine !

Mircea Stroe, Asociaţia Artiştilor Naivi din România

Articolul precedentSpitalul modular nu se mai deschide: probleme mari cu instalația de oxigen!
Articolul următorLoteria Vaccinării naște controverse. Persoanele vaccinate nu participă la toate extragerile