Mai în ales în această perioadă, de depunere a situațiilor financiare și a plății de biruri către Stat, imaginile recente din Timișoara reprezintă, în opinia mea, pur și simplu o flegmă dată tuturor celor care își fac datoria, căci datorie este, față de buget!

Buget din care, ce să vezi, sunt plătiți toți cei care ar trebui să se asigure că NU vedem imagini precum cele amintite.

Doar că, ce să vezi, cei plătiți să ne apere de interlopi, aproape sigur, dat fiind ce vedem zi de zi, de ani de zile, sunt și pe statele de plată ale respectivilor indivizi. Altfel, cum se explică faptul că asistăm la așa ceva de DECENII?

În treacăt fie spus, jegos și gestul useristului Fritz, care e de patru ani primar la Timișoara și care pare să afle abia acum, înainte de alegeri, ce se întâmplă pe la el prin curte…

Revenind la interlopi și la incontestabilul lor succes imobiliar, e totuși halucinant cum toți se fac că nu văd, poate pentru că sunt corupți!!, cum persoane care nu au loc de muncă, nu au afaceri, nu au, pe scurt, nimic, au construit adevărate imperii imobiliare și conduc bolizi de sute de mii de euro.

Ei or fi la zi cu plata taxelor și a impozitelor?

Articolul precedent40.000 de studenţi străini s-au înscris la facultăţile de la noi. Cei mai mulți vin din Orientul Mijlociu
Articolul următorModificări în Codul Muncii privind programul de noapte