Petrecerea de la Castelul Bran a unora dintre cei mai bogați oameni ai lumii a avut loc azi-noapte – la aceasta au participat inclusiv Peter Thiel, fondatorul PayPal, și partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen.

Însă Elon Musk și Angelina Jolie nu au ajuns în România, au confirmat, pentru Libertatea, două surse concordante din arme diferite ale Ministerului Afacerilor Interne, instituții care ar fi trebuit să știe în orice condiții de prezența unor cetățeni americani în țară.

„Încă din septembrie 2021, mai multe firme foarte importante de pază și securitate din străinătate au venit să inspecteze Castelul de la Bran”, a declarat pentru Libertatea un înalt ofițer din MAI, care a rugat să i se păstreze confidențialitatea. 

„După ce au făcut inspecția, au dat verde și s-au făcut foarte multe rezervări încă de anul trecut, în perioada noiembrie – decembrie, pentru sărbătoarea de Halloween din 2022”, a continuat acesta. 

Sâmbătă, site-ul Mediaflux a publicat informația potrivit căreia Elon Musk a închiriat Castelul Bran pentru prietenii săi din Silicon Valley și alte nume importante din industria entertainment. Presa românească a încercat să obțină informații de la organizatori. Aceștia, pe surse, au confirmat petrecerea și că noul patron al Twitter va veni în țară. (sursa)

Articolul precedentDe la cititori: Cred cu tărie că Oradea a fost prima opțiune a lui Elon
Articolul următorEliberat după ce a stat nevinovat la închisoare timp de 20 de ani