Sub actuala guvernare de „dreapta, România o ține dintr-o criză politică în alta (ca pe vremurile CDR), iar asta se întâmplă într-o perioadă dificilă, în pandemie și în vremuri în care România trăiește pe datorie. Cu toții speram să vedem soluții, în schimb am primit gâlceavă politică – scrie printreranduri.net.

Guvernanții de la PNL și USR vorbesc despre performanță, însă performanța lor se reduce până acum doar la vorbe. La a prezenta orice (eșec) ca o mare victorie. Că vorbim despre nivelul de trai (prețurile cresc galopant), că vorbim despre campania de vaccinare (7 din 10 români nu s-au vaccinat, iar cei mai mulți dintre aceștia sunt tineri), auzim aceleași povești „fantastice”, povești pe care însă nu le mai crede nimeni.

Reformele promise în campania electorală au fost uitate pentru că atât în PNL, cât și în USR, „liderii” sunt mai preocupați de luptele lor interne pentru putere decât de guvernare. ”Noii” guvernanți nu sunt cu nimic mai buni decât cei de dinaintea lor. Poate doar la repetat lozinci și la a găsi mereu pe alții vinovați pentru propria lor incapacitate și incompetență.

Stau să mă întreb: în afara ședințelor de partid și a diferitelor conferințe de alegeri ținute cu mare fast (unde peneliștii se laudă și se aplaudă frenetic singuri), membrii de partid și cei care au votat PNL oare cât sunt mulțumiți de guvernarea dezamăgitoare a favoriților? Dar oare votanții USR ce părere au despre guvernarea lui Cîțu, Orban, Cioloș, Barna & co.? (printreranduri.net)

Articolul precedentCîțu, acuzat cu dovezi exact de fapta pentru care a fost condamnat Dragnea
Articolul următorHARTĂ. Cod portocaliu și galben de furtuni violente și ploi torențiale, în cea mai mare parte din țară