Adolescenta din Oradea care și-a înjunghiat pedagogul a fost arestată pentru tentativă de omor. Fata de 16 ani va sta după gratii pentru 30 de zile.

Incidentul s-a petrecut în biroul directoarei, de față cu mama fetei. Potrivit directoarei școlii, pedagogul internatului ar fi găsit-o pe fată, după ora de stingere, cu un băiat în cameră și i-a atras atenția.

Înainte de a ajunge în biroul directoarei pentru a da explicații, fata a ascuns un cuțit în mânecă.

„Momentan sunt în stare de șoc. A fost săptămâna trecută un mic incident. Am dorit să aduc la cunoștința mamei, dar fără repercusiuni. Acum, dimineață, a venit mama, mama știa din partea fetei ceea ce îi spusese fata. Noi am relatat ce s-a întâmplat și asta a fost reacția fetei”, a spus Alina Cotca, directoarea Colegiului tehnic Traian Vuia.

Potrivit presei locale, ea l-ar fi acuzat pe bărbat că i-a făcut avansuri sexuale.

Profesorul a fost operat de urgență, iar acum se află internat la secția de terapie intensivă.

Eleva se număra printre cei mai buni elevi ai școlii și avea bursă de merit. Procurorii vor să afle cum a reușit ea să introducă un cuțit de mari dimensiuni în școală. (sursa)

Articolul precedentAbia reabilitată, o stradă din Oradea a fost deja inundată! Florian Bodog: Sunt curios dacă vom plăti din nou lucrarea… tot noi orădenii! (VIDEO)
Articolul următorElevii români au obţinut o medalie de aur şi trei de argint la Olimpiada Balcanică de Informatică pentru Juniori