Liderul AUR George Simion a provocat miercuri un nou scandal în Parlament, bălăcărindu-se cu fosta sa colegă de partid, Diana Șoșoacă.

Totul a început când Simion a vrut să adune semnături pentru o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu, fără să țină cont de ședințele care se desfășurau.

După ce a terminat cu deputații, s-a dus și la Senat, unde a început să umble printre bănci, filmând, și să facă diverse comentarii când observa cine absentează.

„Nu-i place la munca lui Cîțu? Mititelu’”, a spus el când a văzut că fostul premier liberal nu e la ședință.

Apoi a dat cu ochii de fosta sa colegă Diana Șoșoacă și a întrebat-o dacă vrea să semneze. Aceasta a început și ea să filmeze și l-a întrebat la rându-i „contra violurilor ce spuneți?”, făcând referire la adolescenta de 17 ani care a acuzat că a fost violată la Școala de Vară a partidului AUR.

„E o minciună a sistemului. Nu erau membri AUR, doamnă”, i-a replicat Simion, însă remarca a stârnit-o și mai tare pe Șoșoacă.

„Cum vă permiteți să acuzați o fată că ea e vinovată că voi ați îmbătat-o și violat-o? Cum e posibil să veniți aici să stricați ședința Senatului când membrii AUR au îmbătat și violat o fetiță de 17 ani. Nu vă e rușine? Plecați afară din Senat, că aveți treabă la deputați. Nu mai munciți? Lăsați circul și mizeria, vă rog frumos, ieșiți afară”, a strigat Șoșoacă la Simion.

Ei i s-a alăturat în acuzații și senatoarea neafiliată Rodica Boancă, ce i-a reproșat de asemenea lui Simion că e responsabil de ce s-a întâmplat cu adolescenta de la Școala de Vară.

„Ieri ziceați că am fost eu acolo, mincinoaso”, i-a răspuns și ei Simion.

În acest timp a continuat să țipe și Șoșoacă: „Apărați violatorii și vă bateți joc de copii. Cine răspunde pentru fetița aia? Pleacă de aici, susținător de violuri și de violatori! Unde vă e responsabilitatea de politician?”.

„Hai, hai, zât. Deci îl susțineți pe Ciolacu, pesedistelor”, le-a răspuns liderul AUR.

La plecare Simion i-a aruncat o ultimă jignire Dianei Șoșoacă: „Mă încurci cu fizicul tău. Du-te pupă-l pe Ciolacu”.

În tot acest timp, Sorin Cîmpeanu, care conducea ședința, și unul dintre chestori, Tanczos Barna, au încercat să-i oprească, amenințându-l pe Simion că va fi evacuat din sală dacă nu respectă regulamentul și nu se comportă decent. (sursa)

Articolul precedentRomânia trece de borna de 1.000 de kilometri de autostrăzi astăzi de la 13. Se deschide traficul pe încă un „ciot” din Autostrada Transilvania, de la Suplacu de Barcău la Nușfalău
Articolul următorAnunţul momentului de la Guvern! Salariul minim creşte de la 1 octombrie la 3.300 de lei, iar cel în construcţii la 4.500 de lei (DETALII)