1976 – Vine pe lume Raluca Turcan, într-o maternitate plină de nou-născuți trândavi, care stăteau degeaba cât era ziua de lungă și cel mult făceau pe ei.

1978 – În primii ani de viață, Raluca Turcan refuză cu încăpățânare să-și caute de muncă și preferă să trăiască din mila părinților.

1983 – În prima zi de școală, îi sugerează învățătoarei să-și cumpere singură flori sau, și mai bine, să și le planteze chiar ea în grădina casei, nu să aștepte să primească de la elevi. Nici elevii ăia nu-i vor putea aduce flori la nesfârșit. În fond, sunt doar niște copii. Să vă fie rușine, tovarășă învățătoare!

1992 – Studiază la liceu romanul Ion, care spune povestea unui țăran care, decât să trăiască din ajutor social, preferă să se sărute pe gură cu pământul. La economie, studiază timp de un an „Povestea unui om leneș“ de Ion Creangă. Preferă să rămână repetentă, ca să mai treacă o dată prin acest text de teorie economică ce i-a rămas așa de drag.

1996-1999 – Studiază la Institutul „Pușkin“ din Moscova. Își aduce aminte cu plăcere de acea perioadă, fredonând melodia „Pușkin și cureaua lată“, în care e vorba de o curea cu care încerca să-și prindă rochia la mijloc, dar cureaua era prea lată și îi stătea cam aiurea, dar nu conta prea mult, pentru că era tânără și studia la Institutul „Pușkin“. Cam ăsta e tot cântecul.

2002 – Devine consilier al președintelui PNL, Theodor Stolojan. În perioada aia a prins ea ură pe beneficiarii de ajutor social, pentru că-l vedea pe Stolojan cum robotește toată ziua și se întreba de ce nu fac și asistații la fel.

2004 – Este aleasă parlamentar. Proastă alegere.

sursa: catavencii.ro autor: Dan Panaet

Articolul precedentCîțu le pune BOTNIȚĂ parlamentarilor PNL-USR. Nu îi lasă să depună amendamente la bugetul AUSTERITĂȚII
Articolul următorZF: Care ar putea fi strategia câştigătoare de investiţii pe Bursă în 2021? Orientare pe termen lung, adaptare, investiţii în fonduri şi expunere mai mare pe acţiuni