Conform unor surse apropiate familiei regale, prințul Harry va participa la funeraliile prințului Philip, dar nu va fi însoțit și de soția sa, Meghan.

Doliu în familia regală a Marii Britanii, după ce prințul Philip a încetat din viață, vineri, la vârsta de 99 de ani. Una dintre marile întrebări care s-au ridicat după acest deces este legată de participarea prințului Harry la funeraliile bunicului său. Va veni Harry la înmormântare? Și dacă, da, o va avea alături și pe soția sa, Meghan? Foarte puțin probabil ca cei doi să fie alături la acest eveniment de mare amploare.

Sunt mari șanse ca prințul Harry să ajungă la înmormântarea bunicului său

O sursă din apropierea familiei regale a declarat pentru cotidianul britanic Daily Mail că prințul Harry nu va rata acest moment. Astfel, acesta ar urma să se întoarcă în Marea Britanie pentru a fi alături de bunica sa și de familie. „El nu va dori altceva decât să fie acolo pentru familia sa și, în special, pentru bunica sa, în această perioadă îngrozitoare”, a spus sursa, conform siteului retetesivedete.ro.

„Meghan este în mod evident însărcinată, așa că va trebui să primească sfaturi de la medicii săi dacă este sigur să călătorească”

Dincolo de neînțelegerile și tensiunile uriașe care există între cele două părți, Meghan este însărcinată. Și ar avea nevoie de aprobarea medicilor pentru un zbor de durată, care înseamnă traversarea Oceanului Atlantic. „Meghan este în mod evident însărcinată, așa că va trebui să primească sfaturi de la medicii săi dacă este sigur să călătorească, dar cred că Harry va merge cu siguranță”. A mai afirmat sursa respectivă.

„Cu o profundă durere spunem că Majestatea Sa Regina anunță moartea iubitului ei soț, Alteța Sa Regală, Prințul Philip, Duce de Edinburgh”. A fost anunțul făcut în comunicatul oficial, care anunța decesul prințului Philip. Evenimentul a avut loc a trei săptămâni după ce fusese externat din spital. Acolo unde a stat 28 de zile și a suferit o operație la inimă. (sursa)

Articolul precedentSecretul bine păstrat al lui Bill Gates! Cu ce afaceri se ocupă miliardarul
Articolul următorNoaptea ca proștii. Pacienți mutați cu mașini personale. Barna: Este un cost acceptabil!