După cum se știe, în zona noastră, doar Oradea a fost afectată de pandemie… Clujul, nu. Timișoara, nu. Debrecenul, (of, Debrecenul cu care se ia Bolojan la trântă…) nu.

De unde tragem această concluzie cu atâta siguranță?

Pentru că în vreme ce de la Cluj, Timișoara și, desigur, Debrecen, s-a zburat și se zboară, la Oradea a fost covid și nu s-a putut zbura. Doar ce altceva putea fi?… Și așa ni s-a tot spus oficial la fiecare amânare/anulare a zborurilor, motivul cel mai recent invocat fiind “restricțiile de călătorie din ce în ce mai limitative la nivelul UE, datorate pandemiei de COVID și noii tulpini de coronavirus din Marea Britanie”..

Ca să nu vă mai plictisesc cu detalii pe care le știți deja, despre subvenții, despre sute de mii de euro, despre zboruri amânate, despre minciuni, despre manipulări și populisme, vă rog să acceptați să zburăm, măcar noi, direct la concluzie.

În 2020, de pe Aeroportul Timișoara au zburat aproape JUMATATE DE MILION DE PASAGERI, din care pe la 70% spre destinații externe. Asta în condițiile unei scăderi cu 70% a traficului total! Pe vremea cealaltă, în 2019, din Timișoara au zburat aproape 1,6 MILIOANE de pasageri.

De ce nu se zboară de pe Viena și Barcelona României?

De pe Oradea, dragi orădeni, nu se zboară pentru că nu există nici cerere și nici destui oameni bine plătiți ca să își permită să zboare, sau să aibă nevoie să zboare.

Articolul precedentDe la cititori: Economie pentru Guvern, într-o singură lecție. RENUNȚAȚI la austeritate!
Articolul următorFostă miss, membru PNL, numită în CA al Spitalului de Pneumoftiziologie din Cluj